Especials 11/08/2012

Fan fora els prínceps i la reina de la zona mixta dels Jocs Olímpics per no dur acreditació

Els tres membres de la família reial volien accedir a la zona mixta del pavelló de taekwondo per felicitar el canari Nicolás García, medalla de plata, però un voluntari els ha barrat el pas per no dur l'acreditació, fins i tot quan ha estat informat que tenia davant el futur rei d'Espanya

Ara
1 min
Els prínceps d'Astúries i la reina Sofia esperant a fora de la zona mixta. / @JLEBENA

BarcelonaLa família reial ha viscut una escena poc habitual aquest divendres a Londres. Entre els espectadors del combat de taekwondo en què el canari Nicolás García s'ha endut la plata olímpica hi havia els prínceps d'Astúries i la reina Sofia. Quan s'ha acabat la lluita, la família reial ha volgut felicitar l'atleta a la zona mixta, on els periodistes esperaven la sortida de García.

No obstant això, un voluntari s'ha plantat davant seu i no els ha permès l'accés a la zona. "Que és el futur rei d'Espanya? Doncs no ho sabia, però no duen acreditació, no puc deixar-los passar", hauria dit el voluntari davant el príncep Felip, la princesa Letícia i la reina, segons han explicat a Twitter molts periodistes presents a l'escena.

Així, tots tres han hagut d'esperar una bona estona que arribés García, durant la qual Letícia s'ha fet fotografies amb aficionats i esportistes. Un cop ha arribat l'esportista, una nova voluntària ha insistit a no deixar passar la família. Finalment, han pogut felicitar García.

stats