Especials 07/01/2020

Les 'frikades' cecilianes

La Cecília va començar a ser 'friki' llegint els llibres de la Laura Gallego

Berta Clotet
1 min

La Cecília té 14 anys viu a Barcelona. La seva especialitat és explicar 'frikades' a la gent.

Això va començar desde molt petita com una obsessió amb la lectura, llegint els llibres de la Laura Gallego i els de Harry Potter. Des d'aquest moment la Cecília va començar a ser friki.

És totalment adicta al Wattpad, no hi ha dies que no obri l'aplicació. El Wattpad serveix per escriure i llegir els çomentris i publicacions de la gent. Ella com bé he dit se'n va a dormir a les tantes de la nit per aquesta obsessió. Ara la Cecília es troba amb un limbo degut al fet que se li queden curts els llibres que llegia i no li acaben de enganxar els llibres que li recomana el seu pare.

Una altra cosa que li apassiona és tocar el piano. Va començar amb la seva àvia, que tenia 3 pianos a casa! Suficient per practicar tots els dies, tot això va anar creixent fins arribar a tocar al conservatori de Barcelona.

El seu millor amic es diu Pol. Es van conèixer de una manera molt graciosa, compartit la sèrie de Polònia que miraven els dos. Ella afirma que mai ha trobat una persona adequada per a ella, la veritat que això és "cosa de frikis".

El Netflix... una obsessió per a ella, li agraden molt els idiomes i això li fa ensopegar-se i mirar les sèries i pel·lícules amb llengües estrangeres. Ara ja és gran i la seva manera de ser es 'Friki'.

**Aquest contingut ha estat elaborat pels nois i noies del Campus de Periodisme de l'ARA, una oferta de lleure per a joves de 12 a 14 anys**

stats