El cooperativisme guanya terreny

Idària, una aposta per l'energia solar i les persones

Idària SCCL és una cooperativa de treball líder dedicada a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques que ofereix expertesa tècnica i compromís amb el progrés sostenible i amb les persones

Redacció
2 min
Plaques 02

Els dos últims anys hem esdevingut referents del sector de renovables, instal·lant més de 13.500 plaques solars amb una potència total de més de 4725 kWp i donant resposta i solucions de qualitat des de l’expertesa tècnica i la innovació a una gran diversitat de projectes i estructures, des de petites instal·lacions residencials a grans projectes industrials, agrícoles i parcs hospitalaris. Cadascun d’aquests projectes ha suposat un repte i alhora una oportunitat de demostrar la nostra vàlua. Triar Idària és invertir en qualitat, en un futur més sostenible i responsable, maximitzant l’eficiència energètica i reduint l’impacte ambiental.

Però la nostra feina va més enllà de la instal·lació i el muntatge, perquè disposem d’un equip especialitzat que garanteix un rendiment òptim de les instal·lacions amb serveis avançats de manteniment i neteja. Utilitzem les últimes tecnologies per garantir a la nostra clientela que cada placa opera amb la màxima eficiència i així poder allargar la vida útil dels equips i optimitzar la inversió que fan les empreses i particulars que han confiat en nosaltres i en les energies renovables.

A la cooperativa Idària treballem amb la missió d’anar més enllà d’un producte de la màxima qualitat, fomentant la inserció laboral a través d’una oferta extensa i diversificada de serveis que contribueixin a l’economia verda i circular, promocionant no només oportunitats de feina de qualitat sinó també pràctiques sostenibles que respecten el nostre entorn.

Triar Cooperativa Idària és apostar per un futur energètic més net i eficient, és apostar per la innovació i per l’última tecnologia. Escollir Idària és apostar per les persones, per la qualitat de vida i per la responsabilitat social. Descobreix com podem il·luminar el teu camí cap a l’energia renovable.

stats