Contingut patrocinat

El gaspatxo, la botifarra de poble, el iogurt natural i el formatge fresc de cabra, els millors productes d'Ametller Origen

Nou dels onze productes favorits són elaborats al seu obrador d’Olèrdola, on cada dia gairebé 200 persones es dediquen en cos i ànima perquè els consumidors els puguin gaudir a casa seva.

Redacció
4 min
Els millors productes de l’any d'Ametller Origen, escollits a través d’una votació popular.

BarcelonaEls clients de l’Ametller Origen han escollit a través d’una votació popular els millors productes de l’any. L’empresa catalana ha preguntat als seus consumidors quins són aquells productes que sempre els acompanyen, aquells que quan marxen de viatge o no tenen un Ametller Origen a prop els falten en el seu dia a dia. Més de 14.000 persones han dit la seva per escollir els onze millors productes de l’any.

Nou dels onze productes favorits són elaborats al seu obrador d’Olèrdola, on cada dia gairebé 200 persones es dediquen en cos i ànima perquè els consumidors els puguin gaudir a casa seva. A més, l’Ametller Origen, que té una manera de fer pròpia, treballa acompanyat de proveïdors locals perquè aquells productes que no elaboren directament ells, com les nous, siguin de la millor qualitat i amb el màxim sabor. Descobreix quins són els millors productes de l'any!

Truita Ametller Origen.

1. CREMES. El producte guanyador és la crema de carabassa. Irresistible! Per elaborar-la sofregeixen els ingredients perquè quedi més gustosa. Així potencien el seu sabor dolç i aconsegueixen una crema deliciosa que pots gaudir durant tot l’any. Les cremes de verdures, carxofes, vichyssoise i pèsols completen la votació.

2. BROUS. El primer premi és per al brou d’escudella. Els clàssics mai passen de moda! Per això, el brou d’escudella és el preferit dels consumidors. Està elaborat amb productes naturals i de qualitat. Els brous de pollastre, verdures, fumet de peix i d’ossos són els altres destacats.

3. TRUITA. La guanyadora és la truita de patata i ceba, que s’ha imposat per molt poc. Ametller Origen elabora diàriament les seves truites, una a una, al seu obrador d’Olèrdola i amb ingredients 100% naturals. La truita de patata i ceba només porta patata, ceba, ous, sal i oli d’oliva. Les truites de carxofa, carabassó i ceba, espinacs amb formatge de cabra i bacallà també ocupen posicions destacades.

Formatge Ametller Origen.

4. LÀCTICS. El producte guanyador és el iogurt cremós natural. Impossible només fer-ne una cullerada! El iogurt cremós natural està elaborat amb llet del territori, concretament procedent de granges gironines, fet que li dona una textura a la boca i un sabor impressionants. I d’aquesta llet tan gustosa, després d’una llarga fermentació aconsegueixen un iogurt amb una cremositat espectacular, poc àcid i amb un sabor ple de matisos. El cremós de maduixa, el bicapa de fruites del bosc, el quefir d’ovella i el desnatat de fruites del bosc i xia completen les cinc primeres posicions de lactis.

5. FORMATGES. El primer premi és per al formatge fresc de cabra, que està elaborat exclusivament amb llet de cabra de granges catalanes. Molt gustós i d’una textura fina i delicada. Impossible resistir-s’hi! El parmiggiano reggiano, la burrata, la mozzarella de búfala i el formatget de vaca també han rebut molts vots.

6. GASPATXO. El clàssic, que té un sabor i una aroma espectacular, és el favorit dels consumidors! L’elaboren al seu obrador d’Olèrdola sense additius ni cap tractament tèrmic i amb tomàquets directes dels seus camps. El secret es troba en la combinació de les quatre varietats: el cherry, el rosa, el pera i el tomacó. El gaspatxo suau, el de maduixa, el de poma i alvocat i el de remolatxa també són molt ben valorats. 

7. FRUITA SECA. La fruita seca millor valorada són les nous. Addictives a més de supersaludables. Les nous d’Ametller Origen són el típic snack que no pots parar de menjar. Els consumidors també valoren els festucs, les ametlles torrades, els anacards crus i les avellanes torrades.

Gaspatxo Ametller Origen.

8. ELABORAT CARNI. La guanyadora és la botifarra de poble. Elaborada amb carn de porc procedent de granges catalanes, és un clàssic de totes les cases. La burger de vacum amb ceba, els galets farcits, el carpaccio de boví marinat i l’steak tàrtar també tenen molts fans.

9. FRUITA. Les cireres són una de les fruites de pinyol més apreciades, sense cap mena de dubte. Pel seu sabor i aroma i perquè agraden a tothom. El secret d’Ametller Origen és que les cultiven en zones amb un bon contrast tèrmic i així aconsegueixen que tinguin un sabor únic. El préssec de vinya, les taronges 12H, els albercocs i la poma contrast, entre les altres fruites favorites.

10. VERDURA. Les carxofes són la verdura favorita dels consumidors. Aquesta hortalissa de temporada és bona i nutritiva. Les carxofes arriben directes, ben fresques i tendres, de les finques pròpies de Camarles, de les Terres de l’Ebre, i de Sant Boi de Llobregat. El tomàquet mediterrani, el bròcoli, el tomàquet tip top i els pèsols també tenen molts adeptes.

11. SALSES. La salsa de calçots és la guanyadora de la votació. No hi ha res com les bones tradicions! La salsa de calçots és un imprescindible de la nostra gastronomia; per això elaboren aquesta salsa al seu obrador, seguint la recepta tradicional i sense conservants ni colorants. Les salses de tomàquet, de pesto, xató i Cèsar són altres opcions molt ben valorades.

Si encara no has tastat aquests productes d’Ametller Origen, afanya’t i ves a la botiga habitual o a la botiga online i descobreix per què aquests han estat seleccionats com els millors. El sabor, la textura i la qualitat et deixaran bocabadat!

stats