La Manifestació
Especials 11/09/2012

Joana Ortega creu que "per damunt de tot" la manifestació de la Diada ha clamat pel pacte fiscal

La vicepresidenta del govern de la Generalitat explica a Catalunya Ràdio com viu els primers minuts de la manifestació

Ara
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, aquest dissabte / XAVIER LOZANO / ACN

Barcelona"Estic impressionada. Hi ha una riuada de gent defensant les llibertats del país", ha dit aquesta tarda Joana Ortega, vicepresidenta del govern de la Generalitat, a Catalunya Ràdio, durant els primers minuts de la manifestació: "És una reivindicació pacífica i tranquil·la que vol fer sentir la seva veu".

"Per damunt de tot" la manifestació de la Diada ha clamat per "un nou sistema de finançament, un nou pacte fiscal", ha dit la vicepresidenta. Enmig de la mobilització, Ortega ha afirmat que "aquí hi ha molts clams, hi ha una pluralitat". D'altra banda, i en referència a la reunió que mantindrà el president, Artur Mas, amb el president espanyol, Mariano Rajoy, la setmana que ve, la vicepresidenta ha assenyalat que "el dia 20 no s'acaba cap camí", tot afegint que "a aquest poble català, ningú el fa callar"

Quan se li ha demanat per la possible resposta negativa per part de Madrid, Ortega ha dit: "De moment, hem de pensar que amb la reunió del dia 20 no s'acaba cap camí. Si Madrid no escolta i es fa el sord, el poble seguirà cridant".

stats