Taekwondo
Especials 08/08/2012

Joel González derrota el colombià Muñoz (13-4) i lluitarà per l'or a la final de taekwondo -58kg

El figuerenc ha dominat el combat des del començament i s'ha assegurat la seva presència a la final d'aquest dimecres a les 23.30 h, gràcies a un tercer assalt contundent. Competirà contra el sud-coreà Daehoon Lee

Natalia Arroyo
1 min
Joel González fa un atac al cap del colombià Óscar Muñoz

BarcelonaJoel González ha derrotat el colombià Óscar Muñoz per un clar 13-4, gràcies a un tercer assalt contundent en què el català ha sumat 10 punts, per només 2 del seu rival. El figuerenc s'ha classificat per disputar la final olímpica al pavelló ExCel a les 23.30 h, contra el sud-coreà Daehoon Lee, que ha superat 7-6 el rus Alexey Denisenko.

González ha començat guanyant el primer assalt, per 1-0. Ha sigut en el segon quan ha semblat agafar un lleuger avantatge per afrontar més tranquil l'últim assalt, però les reclamacions dels colombians (que han demanat revisió a través del vídeo) han fet que el cop al cap (3 punts) no sumés al marcador.

En l'últim assalt, Joel González ha pogut completar un bon atac i posar-se per davant (6-3). Un altre atac l'ha situat quatre punts per sobre. Això ha accelerat el colombià, i el de Figueres ha pogut puntuar amb contundència per arrodonir el triomf amb un imponent 13-4.

stats