Viu la natura en família

Les millors escapades de la temporada adaptades a les necessitats de grans i petits

Ara
2 min
Una família a la Noguera Pallaresa

BarcelonaS’acosta el fred però, tot i això, als més menuts de la família els costa estar-se quiets. Tot i que sempre és un bon moment per fer les maletes i gaudir de la natura, la tardor és una època de l’any perfecta per explorar i descobrir activitats noves. Ha arribat el moment de sortir de casa per collir algun bolet de temporada i passejar-vos pels boscos de tons ocres i ataronjats que us faran sentir com els protagonistes d’un conte dels germans Grimm.

En funció dels vostres gustos, hi ha diversos destins i activitats de muntanya a Catalunya que poden encaixar millor a l’agenda familiar. Indrets on veure animals en llibertat, rutes per conèixer la història dels vostres avantpassats, aplicacions per descobrir les llegendes que amaguen les muntanyes o paratges on aventurar-se a dormir en una tenda de campanya per primera vegada. Sigui quina sigui la vostra preferència, a Catalunya hi ha moltes destinacions que tenen com a principal recurs l’entorn natural, així com empreses turístiques amb una oferta d’allotjament i entreteniment adaptada a les necessitats de grans i petits.

Un paradís al costat de casa

Catalunya i diversitat són dos conceptes inseparables. Muntanyes, valls, boscos, ermites, castells... La sensacional varietat del territori ha creat un escenari amb paisatges sorprenents. Un espai en el qual conviuen espècies vegetals i animals, moltes d’elles protegides, molt difícils de trobar a la resta del planeta. Per tot això i molt més, per als petits més aventurers, les destinacions de natura i muntanya de Catalunya són el paradís.

Ha arribat l’hora d’omplir les motxilles i preparar una escapada familiar.

Us donem un cop de mà amb algunes destinacions certificades amb la marca Natura i Muntanya en Família de l’Agència Catalana de Turisme que trobareu en aquest enllaç: Descobrir Catalunya tots junts és possible

No teniu excusa per recórrer Catalunya tots junts.

Que en gaudiu!

Més informació: Catalunya és casa teva

Viu la natura en família
stats