Generalitat de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya acull la primera fira e-Mobility Experience

L’esdeveniment se celebra aquest cap de setmana, 29 i 30 d'octubre, coincidint amb el CatalunyaRX, la primera prova 100% elèctrica puntuable per al Campionat del Món FIA de RallyCross

Redacció
3 min
Cartell de la primera edició de la fira E-Mobility Experience

El Circuit de Barcelona-Catalunya acull aquest cap de setmana, 29 i 30 d'octubre, la primera edició de la fira e-Mobility Experience, que aspira a convertir-se en la fira de mobilitat elèctrica més important del sud d’Europa. ccc

L’e-Mobility Experience serà una fira de caràcter experiencial amb presència de les principals marques del sector dels vehicles elèctrics. Les marques que participaran a l’e-Mobility Experience són: BTECH, CUPRA, Ecobike, Grup Mow, Maquina Motors, Nissan, Renault, Silence, Spinta bikes, Toyota, Tesla, Urbing, RACC, Lexus, Floox, Circutor, NIU, Seat Mo, Iberdrola, Etwow i QEV Technologies.

Activitats familiars celebrades al Circuit de Barcelona-Catalunya el novembre de 2021, amb motiu del seu trentè aniversari

Provar els nous vehicles al Circuit

Els visitants podran gaudir d’una zona de proves de cotxes elèctrics al mateix traçat del Circuit i d’altres espais habilitats per provar bicicletes, patinets o scooters. Una de les novetats que podran conduir serà el nou model de l’empresa Silence, el Nanocar, que serà presentat durant la fira.

No existeix al nostre país un esdeveniment de dimensió internacional en què es puguin experimentar de primera mà i provar en un circuit els vehicles elèctrics més nous i disruptius. Per un moment, doncs, els visitants de la fira podran veure’s accelerant cap a la transició a una mobilitat electrificada que convertirà les nostres ciutats en més silencioses, lliures d’emissions i amb costos de transport més reduïts.

Activitats per a tota la família

A la fira hi haurà una zona comercial amb expositors i un espai d’entreteniment amb múltiples activitats, com una exhibició de patinets, karts elèctrics i un espai d’esport inclusiu. Per als infants s’ha habilitat un circuit de bicicletes i s’han programat diferents opcions lúdiques i educatives, com tallers i videojocs d’educació viària.

La primera edició de l’e-Mobility Experience se celebrarà el mateix cap de setmana que el CatalunyaRX, la primera prova 100% elèctrica puntuable per al Campionat del Món FIA de RallyCross.

Tots els espectadors que tinguin una entrada per al CatalunyaRX podran accedir gratuïtament a l’e-Mobility Experience. També s’ofereixen entrades únicament per a la fira per només 5 € (menors de 14 anys gratuït). Les entrades es poden comprar al web del Circuit: www.circuitcat.com.

El conseller Roger Torrent, en la presentació del Pla Estratègic del Circuit de Barcelona-Catalunya

Un nou Circuit

Aquests esdeveniments s’emmarquen en el nou Pla Estratègic del Circuit que s’ha presentat aquest mes i que té per objectiu fer-lo més sostenible ambientalment i econòmicament, amb una clara aposta per la innovació i la digitalització, de manera que esdevingui un símbol de la transformació verda i un motor de la reindustrialització del territori.

Durant la presentació de la fira e-Mobility, el conseller d’Empresa i Treball i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent, va explicar que “el Govern està al costat del sector de l’automoció per fer front a la seva transformació i per recuperar el pes que ha tingut en l’economia del país i que volem que torni a tenir”.

Així mateix, Torrent va afegir que “l’e-Mobility Experience és el primer exercici pràctic del nou Circuit, del que vol ser i del que ha de ser”.

Per a més informació, consulteu el web:

www.circuitcat.com

stats