Barcelona s’omple d’activitats pel Mobile World Congress

Transcendiran l’activitat del congrés i ocuparan espais com el Mobile World Centre, l’aeroport o diferents hotels

Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil incrementa la seva activitat habitual coincidint amb la celebració del Mobile World Congress. Les propostes transcendiran l’activitat del congrés i ocuparan diferents espais de la ciutat com el Mobile World Centre, l’Aeroport o diferents hotels de la ciutat.

L’objectiu de tota la programació és mostrar el potencial de la transformació mobile en sector clau per a la societat com l’emprenedoria, la salut, l’educació o el turisme. Durant el congrés, el  Mobile World Centre es convertirà en un aparador d’innovació sobre la tecnologia mòbil.

Durant les dues primeres setmanes de març, Telefònica mostrarà les novetats que nou fabricants portaran a l’edició d’enguany del Mobile World Congress. El centre també acollirà la mostra Connected Beings, un recorregut a través de diverses instal·lacions per aprofundir en el valor de la informació compartida.

Per segona vegada se celebrarà el 4YFN, la trobada internacional d’ startups mobile impulsada per la Mobile World Capital Barcelona. Enguany s’espera dobla la participació i reunir més de 5.000 professionals. A més, el 5 de març, els assistents accediran a les instal·lacions del Mobile World Congress a Gran Via, on podran tancar reunions amb expositors i visitants.

El 26 de febrer tindrà lloc la tercera edició dels Mobile Learning Awards 2015, els premis que reconeixen les millors iniciatives educatives que utilitzen dispositius mòbils. En el marc del congrés també es realitza la segona edició del Mobile Ready, una incitava que vol mostrar les tendències del sector mòbil en un context real de ciutat.

Amb el mateix objectiu, es posa en marxa Mobile Thinking Days, un fòrum dissenyat per abordar la transformació digital en el sector turístic. En l’àmbit de la salut, l’equip d’mHealth celebrarà el Health & Wellness una proposta de dos sobre salut mòbil.

Més continguts de