Microsites  /  Màsters i postgraus 22/05/2016

Nous reptes, noves titulacions

1 min
La UIC ofereix el Màster en Cooperació Internacional

La UIC és una altra de les universitats que han sabut trobar un nínxol força interessant en disciplines com les humanitats i l’educació, que formarien part d’aquests vells clàssics de què parlàvem. Així, d’una banda trobem el Màster en Gestió Cultural, que disposa de dues versions: la castellana, que s’imparteix des de fa 14 anys, i l’anglesa, que s’imparteix des de fa set. D’aquest màster pengen diversos graus en gestió cultural.

Pel que fa als postgraus que la UIC imparteix dins de l’àrea de l’educació, en destaquen quatre: el postgrau en Ensenyament de l’Anglès com a tercera llengua, el postgrau de Lideratge i Direcció de Centres Educatius, el postgrau en Tecnologia Educativa i el postgrau per a la Docència de la Religió Catòlica en Educació Infantil i Primària.

L’arquitectura, que també representa un àmbit amb molta tirada entre els universitaris catalans, compta així mateix amb formació de tercer grau que permet que els futurs professionals s’especialitzin en un sector que últimament ha hagut de respondre a factors com el creixement demogràfic, la sostenibilitat com a premissa clau a l’hora de construir o rehabilitar edificis i la supressió de barreres arquitectòniques. En aquest sentit, l’School of Architecture de la UIC imparteix fins a vuit màsters i postgraus en la matèria, entre els quals destaquen el postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom, que es pot cursar en modalitat online, i el Màster International Cooperation: Sustainable Emergency Architecture, que tracta sobre la creació d’habitatges d’emergència a països on es produeixen catàstrofes naturals, crisi dels refugiats, etc.

stats