Contingut patrocinat

El Mirador torre Glòries, una visita espectacular per a aquestes vacances

L’experiència permet veure molt més que unes vistes increïbles 360º a més de 125 metres d’alçada

Redacció
4 min
El Mirador torre Glòries ofereix una panoràmica de Barcelona única.

BarcelonaEl Mirador torre Glòries s’ha convertit en una visita obligatòria per a les persones que busquen una experiència inoblidable a Barcelona. Situat a la icònica Torre Glòries, aquest emplaçament és una oportunitat única per contemplar la ciutat des d’una perspectiva fins ara inèdita de 360º a més de 125 metres d’alçada. Les persones que ho han provat, hi volen repetir.

Aquesta novedosa experiència permet fer un viatge privilegiat a través d'unes vistes increïbles de 360° des de la cúpula de la torre com cap altra a la ciutat. Des dels seus 125 metres d'alçada, els visitants tenen Barcelona als seus peus i poden contemplar una vista panoràmica única de la ciutat. La sensació és indescriptible, ja que aquesta visió permet fixar la mirada en punts d'interès com les muntanyes de Montjuïc i de Collserola, el parc d'atraccions Tibidabo, la Sagrada Família, la Catedral, el característic barri de l'Eixample, el port, el districte 22@-Glòries i la costa mediterrània més pròxima a la ciutat.

El batec de sensacions que provoca aquest nou mirador de Barcelona és dels que es recorden amb el pas del temps. L'experiència s'ha convertit en una de les més buscades, ja que no només permet obtenir vistes espectaculars de la ciutat i dels seus edificis més emblemàtics sinó que, a més, és la talaia privilegiada des d’on admirar el flux i el ritme de la ciutat, el moviment dels ocells, els núvols, la llum i els seus reflexos, els arbres i les persones.

La Sagrada Família, un dels punts d'interès que es pot observar.

Promoció de Setmana Santa

Fins l’1 d’abril el Mirador torre Glòries ofereix una promoció de Setmana Santa molt interessant per a aquelles persones que busquen plans diferents. L'accés a l'escultura Cloud Cities Barcelona costarà tan sols tres euros més amb la compra de l'entrada. Aquesta oferta només està disponible al tiquet combinat del Mirador torre Glòries amb el Cloud Cities Barcelona. El preu promocional queda en 18 euros (abans 25 euros). Les entrades per aprofitar aquesta promoció especial ja estan disponibles a www.miradortorreglories.com/ca. La promoció, que està tenint un gran èxit, requereix reserva prèvia.

La visita inclou un servei gratuït d’audioguia disponible en deu idiomes, però un dels grans valors afegits d’aquesta experiència immersiva és l’amabilitat del personal de sala del Mirador torre Glòries, que està preparat per ajudar els visitants i resoldre dubtes durant la seva visita. A més, hi ha guies especialitzats per a grups i experiències prèmium que requereixen reserva prèvia.

El Cloud Cities Barcelona, obra de l'artista contemporani Tomás Saraceno.

Un espai únic en el cor del districte tecnològic de Barcelona

El Mirador torre Glòries és un espai únic en el cor del districte tecnològic de Barcelona que uneix art, ciència i tecnologia per oferir als visitants una experiència inoblidable. La visita no es redueix al mirador, ja que també proporciona una oportunitat única per descobrir la nova mirada de la ciutat amb la impressionant escultura Cloud Cities Barcelona, obra de l'artista contemporani Tomás Saraceno, i l’exposició sobre ecosistemes urbans més innovadora d’Europa.

L’escultura immersiva de Tomás Saraceno, un prestigiós artista nascut a l’Argentina i establert a Berlín, està suspesa dins la cúpula de la torre i va ser construïda a partir d’una estructura de cables tensats. L’obra, una teranyina que utilitza 267 punts d’ancoratge, està formada per sis quilòmetres de cables, 5.000 peces de connexió i 1.200 plafons.

Aquesta proposta lúdica que està destinada a convertir-se en una de les escultures més rellevants de Barcelona, convida els visitants a moure el seu cos d’una manera diferent dins d’una escultura suspesa sobre la ciutat i serveix per obrir la imaginació a futurs compartits de Barcelona.

Una visitant movent-se per dins de l'escultura immersiva.

L’experiència es completa amb l’Hipermirador Barcelona, que és la primera parada de la visita al Mirador torre Glòries. Es tracta d’un espai expositiu format per cinc instal·lacions artístiques elaborades a partir de la recopilació de dades de Barcelona en temps real. La visita a aquest espai permet gaudir de la visualització de dades de la ciutat i descobrir mirades desconegudes per entendre millor els seus ritmes.

L'Hipermirador Barcelona conté unes instal·lacions artístiques elaborades a partir de la recopilació de dades.

Des de la seva inauguració, la Torre Glòries s’ha convertit en un emblema de Barcelona. Com Gaudí, Jean Nouvel es va inspirar en les formes arrodonides de Montserrat per dissenyar aquest edifici de 144 metres d’alçada. El Mirador torre Glòries ha aconseguit accentuar l’interès de la seva visita, i l'ha convertit en una experiència única.

stats