Microsites MWC 2017 01/03/2017

La vicepresidenta de Facebook : "En cinc anys crearem un nou ecosistema de xarxes socials"

Nicola Mendelsohn ha participat en un debat en el marc del 4YFN, en què ha assegurat que la companyia aspira a "seguir funcionant com una 'start-up'"

Anna Mascaró
1 min
Auditori del 4YFN

BarcelonaNicola Mendelsohn, vicepresidenta de Facebook a Europa, l'Orient Mitjà i Àfrica, ha participat aquest dimecres en un dels debats organitzats al 4YFN, juntament amb Aquilino Peña, soci fundador de Kibo Ventures. Duran la seva intervenció Mendelsohn ha estat preguntada per les perspectives de futur de la companyia: "En els propers 3 anys estarem treballant per consolidar el nostre actual ecosistema (Facebook, Instagram i Messenger). Però d'aquí a 5 anys, esperem estar construint un nou ecosistema de xarxes", ha afirmat.

Com a pla de Facebook a llarg termini, Mendelsohn ha parlat d'incorporar la tecnologia VR i d'impulsar la distribució de continguts audiovisuals, una estratègia que ja comencem a veure en els vídeos d'Instagram i Facebook. "Cada vegada més gent mira continguts en vídeo", ha afirmat la vicepresidenta de la companyia, però sense mullar-se a concretar els plans de Facebook al respecte.

Sí que ha parlat d'implementar el comerç electrònic a les plataformes de missatgeria instantània, com Messenger i WhatsApp: "La interacció de la gent és molt bona per als negocis", ha assegurat.

"Volem mantenir l'esperit d'una 'start-up'"

Durant la seva intervenció, Mendelsohn ha reivindicat la cultura d''start-up' de Facebook. Malgrat haver-se convertit en una companyia molt gran, hi treballen poc més de 5.000 treballadors. "Volem mantenir l'esperit d'una 'start-up' i ser oberts i creatius", ha assegurat: "En molts llocs consolidats fa la sensació que la feina ja està acabada, però nosaltres no volem pensar així, sinó seguir avançant".

stats