Nits d'estiu i de festes
Especials Nits d'estiu 18/06/2023

Espais singulars

Renovar-se o morir

2 min
Imatge d'una edició anterior del Talarn Music Festival

T’agrada que et sorprenguin? Sempre estàs a punt per descobrir nous entorns? Aquí tens una tria de propostes d’estiu que aposten clarament per no deixar-te indiferent, perquè l’experiència comença tan bon punt compres l’entrada o arribes al recinte. Qui podria resistir-s'hi?

TERRATS EN CULTURA

I si recuperem la tradició d’anar al terrat? Aprofitar la fresca amb les millors vistes i la ciutat als peus, i tot això amanit amb música i arts escèniques. Fins al 6 d’octubre, Terrats en Cultura ofereix 15 espectacle en 10 terrats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Si tens ganes que et sorprenguin tens sort perquè amb els Terrats en Cultura l’experiència comença tan bon punt compres l’entrada: fins a 48 hores abans de la trobada no sabràs a on aniràs a gaudir d’aquesta cultura d’altura. A més, tens la possibilitat de ser un dels amfitrions de la vetllada! Vols que el teu terrat o pati es converteixin en l’espai triat? Gaudeix de l’espectacle sense sortir de casa! Només has d’omplir el formulari de la web, els organitzadors aniran a veure’l i no t’hauràs de preocupar de res perquè ells seran els responsables de deixar-ho tot net i endreçat.

TALARN MUSIC EXPERIENCE

De 13 al 16 de juliol torna a Lo Quiosc el Talarn Music Experience, el festival musical del Pallars amb una programació variada i de qualitat. Un cap de setmana perfecte per gaudir d’alguna o de totes les actuacions: Joan Dausà, Els Amics de les Arts, Caïm Riba, Viktor Ollé Dj Set, Ilegales, Xarim Aresté, Virginie Dj Set i Quimi Portet. Potser el més especial del festival és l’indret privilegiat on es fa, a tocar de l’embassament de Sant Antoni, un espai natural únic i de gran bellesa. Un festival sostenible, que té en compte la cura del medi ambient i que aposta per descentralitzar l’oferta de festivals i concerts, amb el Talarn Music Experience amb capacitat per a 900 persones. Lo Quiosc és un restaurant envoltat de natura que et permet contemplar-la i fins i tot endinsar-t’hi caminant per una passarel·la sobre la roca, amb unes vistes espectaculars del pantà.

CIRCUIT FESTIVAL

Des del 2008 la promotora d’oci Matinée Group organitza aquest esdeveniment a Barcelona on la música, les ganes de festa i la possibilitat de gaudir-ne estant en remull són un reclam irresistible. Són 9 dies, 12 festes, més de 30 DJ nacionals i internacionals i milers de persones de tot arreu que del 5 al 13 d’agost vindran a la macrofesta gai internacional més important del món. Una setmana de clubbing, oci i vacances que inclouen el Water Park Day, la macrofesta al parc acuàtic Illa Fantasia que començarà a les 10 del matí amb l’accés a les atraccions i els espais lúdics del parc, música a partir de les 14 h a l’escenari principal, seguida de focs artificials i més música a la discoteca del parc per continuar ballant fins a les 6 de la matinada.

stats