Nits d'estiu i de festes
Especials Nits d'estiu 18/06/2023

Redescobreix l'arquitectura

Viu les nits més màgiques en edificis emblemàtics

2 min
Casa Batlló de nit

Alguns dels edificis més espectaculars de Barcelona es converteixen en escenari de concerts i de nits màgiques, i és l’oportunitat per redescobrir d’una forma diferent alguns dels símbols de la ciutat.

Si ets dels que fa anys que van visitar la Pedrera i no hi han tornat a entrar, aquesta és l’excusa perfecta per fer-ho: el Talents Jazz a La Pedrera, el cicle de concerts que ofereixen cada dijous i divendres des del 8 de juny i fins al 18 d’agost. En col·laboració amb el Conservatori del Liceu, el Taller de Músics i l’Esmuc es programen 22 concerts amb el millor talent emergent de jazz i música moderna del país. L’experiència comença a les 20 h amb una visita a les golfes, l'àtic de la balena, on hi ha l'espai interpretatiu de l'obra de Gaudí, i després el concert es fa al terrat. L’entrada (38 €) inclou la visita, el concert i una copa de cava. Què més es pot demanar?

Per seguir gaudint del Patrimoni Mundial de la Unesco, pots anar de la Pedrera a la Casa Batlló, on segueixen la mateixa filosofia amb les seves Nits Màgiques. Visita, concert i copa al cim de la Casa Batlló, cada dia de la setmana fins a finals de juliol. Difícil resistir-se a la infinitat d’estils musicals que passaran pel terrat modernista: pop, folk, soul, rumba, bossa nova, flamenc, swing, rumba, bugalú, jazz i algun més. La visita és igual que la de dia, amb noves sales immersives, excepte el Gaudí Cube i la vivenda privada.

Més cases singulars

Cases Singulars és el projecte que al llarg de l’any ens apropa el patrimoni a través de cases per entendre la història del país. Ofereixen visites guiades, educatives i en grup a més d’una desena de construccions que almenys un cop a la vida hauríem de visitar. En funció de l’època organitzen noves propostes, com per exemple les Nits d’Estiu a les Cases Singulars. Hi ha activitats de tota mena, des de prendre una cervesa al jardí del Pavelló Mies van der Rohe –un dels edificis més emblemàtics del segle XX– fins a una visita teatralitzada per conèixer les anècdotes del dia a dia a la Casa Amatller de la mà de Teresa Amatller, un concert de jazz i vermut al jardí de l’Ateneu Barcelonès o aprofundir en la història de la Biblioteca Arús i la col·lecció Sherlock Holmes de Joan Proubasta, considerada una de les 10 privades més importants del món. Infinitat de plans per als dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes de juny, juliol, agost i setembre.

stats