NATACIÓ SINCRONITZADA
Especials 24/07/2013

Ona Carbonell: "Quan he escoltat tothom corejant el meu nom m'he emocionat moltíssim"

La nedadora catalana aconsegueix la medalla de bronze en la modalitat de solo lliure

Efe
2 min
Ona Carbonell, amb la medalla de bronze que ha aconseguit en la modalitat de solo lliure / JUANJO MARTÍN / EFE

BarcelonaLa nedadora catalana Ona Carbonell, que ha aconseguit el bronze en la modalitat de solo en els Mundials de Barcelona, ha assegurat que ha sortit "a matar i a gaudir" amb una coreografia que ha homenatjat els Jocs Olímpics que la capital catalana va albergar l'any 1992.

"Ho he donat tot. He sortit a matar i a gaudir, m'he notat molt bé dins l'aigua i he brillat, he aconseguit transmetre les meves emocions als jutges i al públic", ha explicat Carbonell, que ha nedat sota les notes de la cançó 'Barcelona' de Montserrat Caballé i Freddie Mercury, himne d'aquells Jocs.

La nedadora s'ha mostrat molt satisfeta del resultat: "Estic molt contenta, he nedat molt bé, la Gemma (Mengual) i la Mayuko (Fujiki) estaven emocionades, la russa m'ha vingut a felicitar, tots s'han emocionat, i el públic també. Per a mi ha estat increïble. Estic molt contenta d'haver pogut nedar aquesta rutina de 'Barcelona' a Barcelona i d'aquesta manera".

"Diria que he fet un clic. Era un objectiu difícil, més que la medalla o què medalla, per a mi, amb poca experiència en el solo i en un any tan difícil i tan curt, era molt difícil poder gaudir i transmetre a l'aigua en una competició tan bèstia com aquesta i ho he pogut fer. Per a mi és el màxim", ha apuntat Ona.

"He al·lucinat. Quan he escoltat tothom corejant el meu nom m'he emocionat moltíssim. Quan he sortit, abans de fer el solo, estava gairebé amb la llagrimeta, però quan m'he llançat a l'aigua i he escoltat la música, m'ha vingut al cap Montserrat Caballé i el que volia transmetre. Ha estat molt bonic perquè he pogut gaudir cadascun dels segons d'aquesta música", ha destacat.

Tot i que ha lamentat que Caballé no hagi pogut assistir, com estava previst, ha considerat que "segur que li ha agradat molt". "Després parlaré amb ella. He pensat molt en ella, quan em deia que havia de pensar en l'ànima, en Barcelona amb una música que és de celebració. He intentat pensar en tot això i m'ha servit moltíssim per brillar", ha afegit.

stats