MUNDIAL DE NATACIÓ
Especials 23/07/2013

Ona Carbonell i Marga Crespí passen a la final de rutina lliure amb la tercera millor nota

La catalana i la mallorquina tanquen la fase preliminar darrere de les russes i les xineses

Europa Press
1 min

BarcelonaEl duo format per la catalana Ona Carbonell i la mallorquina Marga Crespí han aconseguit la tercera millor marca de la preliminar de la rutina lliure de duo als Mundials de Barcelona després d'aconseguir una puntuació de 94.270 i quedar per darrere de la parella russa (97.300) i la xinesa (95.080).

Sota els acords del tango 'La cumparsita', cançó amb la qual als Jocs Olímpics de Londres Carbonell i la seva companya Andrea Fuentes van aconseguir la medalla de plata, la nova parella ha tornat a demostrar passió a la piscina amb un exercici que ha estat puntuat de forma més meritòria en la part artística (47.210) que en la part tècnica (47.060).

Per la seva banda, les xineses han tornat a escapar-se. El duo conformat per les bessones Jiang continua un esglaó per sobre, exactament a un punt de distància. Amb l'avantatge d'haver nedat juntes durant molts anys, a diferència de Carbonell i Crespí, s'han tornat a col·locar segones (95.080).

El que és indiscutible és la superioritat de la parella russa, formada per Svetlana Kolesnichenko i Svetlana Romaixina, que, després d'un exercici brillant, han tornat a enlluernar un jurat que les ha alçat de nou a la primera posició, amb 97.300 punts.

stats