Portada a portada 07/10/2017

"La setmana que Espanya s'esquinça": la premsa internacional manté l'atenció en Catalunya

El diari escocès 'The National' hi dedica un suplement sencer titulat 'Franco revisited', és a dir, 'Franco reversionat'

A.s.
2 min

BarcelonaEl cas català continua ocupant moltes de les portades dels principals diaris europeus, tot i que, una setmana després, l'espai que ocupa ja és més petit.

Regne Unit

'The National'

Als principals mitjans anglesos ja no apareixen notícies del conflicte entre Catalunya i Espanya. En canvi, el mitjà principal d'Escòcia, 'The National', hi dedica un suplement sencer titulat 'Franco revisited', és a dir, 'Franco reversionat'.

The National

El mateix diari, en la versió digital, publica un article titulat "La independència catalana avança mentre el president fa plans".

França

'Le Monde'

El diari 'Le Monde' explica el moviment dels bancs després del resultat del referèndum.

Le Monde

A la versió digital de 'Le Monde', la portada està dedicada també al cas català, i hi destaquen la manifestació que hi ha convocada per demà a Barcelona de la "majoria silenciosa" catalana.

'Le Figaro'

A 'Le Figaro', en canvi, parlen de com Rajoy intenta aturar l'ofensiva independentista.

Le Figaro

A la versió digital de 'Le Figaro', la notícia sobre Catalunya no està gaire destacada a la portada, però hi dediquen un reportatge anomenat "La setmana que Espanya s'esquinça".

Alemanya

'Frankfurter Allgemeine'

Al Frankfurter Allgemeine destaquen com Espanya està espantada per la repercussió econòmica de la independència de Catalunya, que qualifica de "catastròfica".

FAZ

'Der Tagesspiegel'

Al 'Der Tagesspiegel' expliquen que Madrid demana noves eleccions a Catalunya.

Spiegel
stats