UVIC-UCC

Qualifica’t i aprèn treballant en el sector alimentari

Els certificats de professionalitat, amb validesa arreu de la UE, acrediten la competència per a l'activitat laboral i milloren el currículum

1 min

La formació i qualificació del personal en actiu en una empresa és clau per a qualsevol procés productiu. Els certificats de professionalitat són l’eina del Servei d’Ocupació de Catalunya que acredita la competència professional per desenvolupar una activitat laboral. Cada certificat acredita una qualificació professional del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals i està configurat per una o més unitats de competència.

Disposar d’un certificat de professionalitat implica una millora del currículum professional i, per tant, augmenta les possibilitats de creixement dins de la mateixa empresa o bé a l’hora de cercar un nou lloc de treball. A més a més, possibilita la mobilitat laboral, ja que els certificats tenen validesa a tot l’Estat i arreu de la Unió Europea.La indústria alimentària

és un sector que requereix personal format i qualificat, així com actualitzar els professionals en actiu. KREAS, conscient d’aquesta necessitat, aposta per oferir certificats de professionalitat de l’àmbit alimentari i, com a tret diferencial, en format dual, amb el qual l’alumne, a més de seguir classes teòriques, aprèn treballant en una empresa a temps parcial.KREAS

ofereix avui quatre certificats de diferents nivells: operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària; carnisseria i elaboració de productes carnis; sacrifici, preparació de la canal i especejament d’animals i indústries càrnies. Els requisits d’accés i qualificacions són diferents segons els nivells.

stats