Especials 15/10/2013

Sant Martí repeteix victòria al Correbarri 2013

El districte torna a passar per davant de l'Eixample, i Nou Barris queda de nou en última posició

Ara
1 min
Moment de la sortida del Correbarri 2013

BarcelonaEl districte de Sant Martí segueix sent el més ràpid de Barcelona. Així va quedar constatat aquest diumenge, 13 d'octubre, a la segona edició del Correbarri, la cursa popular de 10 km entre districtes de Barcelona, que enguany celebrava la segona edició. La plata se la van endur els corredors de l'Eixample, que repetien segona posició, i la tercera posició va tornar a ser per Sants-Montjuïc. Nou Barris, va quedar de nou en última posició.

Pel que fa a les classificacions individuals, el més ràpid va ser Juanma Álvarez, veí de Ciutat Vella, en la categoria masculina, i Encarna Viñas, veïna de Les Corts, en la categoria femenina.

El recorregut, que va tenir el seu punt d'inici a la Plaça del Mar, va portar els corredors pels llocs més emblemàtics del Port i Ciutat Vella, que es van omplir dels deu colors de les samarretes corresponents als districtes de la ciutat.

Els padrins dels diferents equips van estar animant als seus corredors, com és el cas de l'actor Blai Rodríguez (Sant Andreu),la portera de la selecció espanyola de waterpolo campiona del món, Laura Ester (Sants-Montjuïc), o el campió del món d'handbol Viran Morros (Sarrià-Sant Gervasi). Els periodistes i padrins Mónica Palenzuela (Eixample) i Álex Castells (Gràcia) van participar a la prova.

stats