Natació Sincronitzada
Especials 22/07/2013

Les 'sirenes' aconsegueixen la primera medalla de plata del Mundial

L'absència de la Xina en la rutina tècnica per equips ha permès que el combinat estatal de 'sincro' escalés un lloc, només superat per Rússia. La selecció d'Ucraïna ha completat el podi

Martí Molina
1 min

BarcelonaLes 'sirenes' han aconseguit aquest dilluns la primera medalla de plata en el Mundial de natació de Barcelona. L'equip estatal de 'sincro' ha aprofitat l'absència de la Xina en la modalitat de rutina tècnica per equips per escalar una posició al podi i quedar en segona posició, només superat per Rússia.

Amb Ona Carbonell al capdavant, la capitana –que malgrat no disputar la ronda prèvia sí que ha participat en la final–, les nedadores han aconseguit una puntuació de 94,400 punts repetint el mateix exercici que van presentar als Jocs Olímpics de Londres.

Com és habitual en natació sincronitzada, l'equip rus ha fregat la perfecció i s'ha penjat una nova medalla d'or, gràcies als 96,600 punts, mentre que Ucraïna puja per primer cop al podi de Barcelona, amb 93,300 punts. Per la seva banda, la selecció japonesa ha quedat quarta (92,200).

stats