Contingut patrocinat
Especials 09/05/2023

A St. Paul’s School els vostres fills tindran el millor estiu de la seva vida

Un Summer School molt divertit i 100% en anglès

Redacció
3 min
Us recomanem els casals d’estiu de St. Paul's School per tal que no us quedeu sense plaça.

El Summer School de St. Paul’s uneix tot allò que volen els nens i nenes d’un estiu, amb allò que desitgen les famílies: que es diverteixin, però que aprenguin. I és que aquest campus és 100% en anglès amb professors i monitors nadius i altament qualificats.

Fins a tres setmanes d’escola d’estiu amb una gran varietat d’activitats adaptades a les diverses franges d’edat; activitats basades en l’art, la dansa, la música, els espectacles, l’esport i, fins i tot, una festa de l’escuma, que faran d’aquest Summer School una experiència que de ben segur que els vostres fills, i vosaltres, voldreu repetir cada any.

Així doncs, els nens i nenes de P3, P4 i P5 viuran una aventura diària amb jocs d’aigua, inflables de superherois i tallers d’art, música i dansa. Els més petits, però, també faran esport a mida amb el minigolf a les pistes poliesportives de St. Paul’s School, aprendran l’art culinària amb els tallers de cuina i gaudiran d’una divertidíssima festa de l’escuma.

A més, els alumnes de P3 i P4 faran una sortida al Sapakara Fun Parc de Cornellà, on trobaran tota la diversió que es puguin imaginar.

D’altra banda, els de P5 podran fer una sortida a l’Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, el parc d’atraccions aquàtic més conegut, on els esperen 80.000 m² de tobogans i aventura.

Seguim amb els alumnes des de primer fins a quart de primària. Aquí l’activitat i l’adrenalina augmenten. L’energia d’aquestes edats és altíssima, i per això gaudiran d’un munt d’activitats esportives ben entretingudes: beisbol, bàsquet, futbol, hoquei o esports de raqueta. Tots aquests esports estan dirigits per monitors federats i experimentats.

D’altra banda, també descobriran el seu vessant més artístic amb els tallers de música i dansa. A més, durant la primera i segona setmana l’aventura serà la protagonista amb els Crazy Karts, l’escalada al rocòdrom, el Laser Quest o els simuladors de realitat virtual. Però això no és tot: ells també gaudiran d’una sortida a l’Illa Fantasia i al cinema, i de nits de pizza i activitats fins al vespre.

Acabem amb els més grans, des de cinquè de primària fins a primer d’ESO. Els alumnes més grans d’aquest increïble Summer School gaudiran com mai amb els inflables, les carreres de realitat virtual, la water party, els hungry hippos o els tallers de circ, percussió, ball i cuina.

Cada setmana trobaran noves activitats per desenvolupar la seva creativitat i les seves habilitats, i es deixaran tota la seva energia per anar a dormir com criatures.

A més, també faran diversos esports com beisbol, bàsquet, futbol, hoquei o esports de raqueta, també amb monitors federats. I, per descomptat, ells també faran diverses sortides, com ara al Bowling Pedralbes o l’Illa Fantasia, i activitats divertides com el Càmping Night a l’escola o nits de pizza i discoteca.

Per acabar, el Summer School tancarà amb una gran festa per a tota la família, amb un concert de percussió inclòs.

St. Paul’s School és una escola trilingüe de Barcelona, que introdueix el francès a quart de primària, amb més de cinquanta anys d’història. L’escola es caracteritza per la seva visió integradora, humanista, on cada alumne és especial i compta amb una atenció plena.

D’altra banda, si els vostres fills encara tenen energia, que segur que sí, St. Paul’s també posa a la vostra disposició el seu Sport Camp; en aquest cas, en català i castellà. En aquest campus podreu triar entre dues modalitats: per als apassionats del futbol hi ha l’Sport Camp 100% futbol, i aquells amb ganes de provar diversos esports poden escollir l’Sport Camp Multiesport.

El primer està dirigit a nens i nenes des de primer de primària fins a segon d’ESO, i el segon per a alumnes des de P5 fins a segon d’ESO. Tots ells tindran un dia a dia d’entrenaments, jocs a l’aire lliure i jocs d’aigua, i una excursió un cop per setmana.

Ja ho sabeu, doncs: aquest estiu el millor pla es troba a St. Paul's School!

www.stpauls.es

stats