TECNOLOGIA PER AGUANTAR L'ESTIU
Especials 04/08/2014

AvoidHumans.com, la web per passar unes vacances tranquil·les i misantropes

A partir de la vostra posició fa servir les dades de localització d'Instagram i Foursquare per dir-vos quins llocs propers heu d'evitar

Enric Borràs
1 min

BarcelonaSi sou dels que eviteu les masses ho podeu passar malament a l'estiu, tan viatjant com a la vostra població, si és un lloc turístic com Barcelona. Per això, abans de decidir si visitar un lloc o un altre, us pot convenir fer una visita a la web AvoidHumans.com, una delícia per a misantrops i dels agorafòbics que us permetrà esquivar els llocs on es reuneixen les masses sense haver de passar el mal tràngol d'haver-hi d'anar per saber-ho.

La pàgina, a partir de la vostra posició, us indica quins llocs propers han estat objecte de publicacions a Instagram o Foursquare i, per tant, són més susceptibles d'estar plens de gent. A més, els marca amb verd, groc o vermell depenent de la quantitat de publicacions a les dues xarxes socials de què són objecte, de menys a més freqüents. També divideix els llocs en quatre categories: vida nocturna, menjar, cafè i refugi.

A Barcelona, per exemple, recomana evitar la plaça de Catalunya, el port i el mercat de la Boqueria. Són respostes bastant evidents si ets de la ciutat, però poden ser útils per als visitants.

Si allò que voleu, més que no evitar les masses, és només esquivar amics i coneguts per estar tranquil us pot servir una altra eina, Cloak, que també fa servir dades de localització dels vostres contactes a les xarxes socials per dir-vos si són on voleu anar o, fins i tot, per avisar-vos si se us acosten massa.

stats