Especials 11/03/2014

La Transplant Run reuneix 3.500 corredors a Barcelona

És la segona edició d'aquesta cursa solidària de 5 km a favor a favor del col·lectiu de pacients trasplantats

Ara / Europa Press
1 min

BarcelonaUn total de 3.500 corredors han participat aquest diumenge, 9 de març, a la segona edició de la Transplant Run, una cursa solidària de 5 km a favor del col·lectiu de pacients trasplantats. Promoguda per Novartis i diverses associacions de pacients, la seva primera edició ja va reunir més de 2.200 participants i va aconseguir un gran ressò mediàtic.

La prova, que ha tingut lloc al Parc del Fòrum de Barcelona, ha comptat amb una categoria especial per a aquells corredors que hagin passat per un transplant al llarg de la seva vida. Així mateix, ha comptat amb el suport de personalitats relacionades amb el món de la política i la salut, com l'exconsellera de Treball Mar Serna, el portaveu del PP i donant de roñó, Enric Millo, i el cap de la Unitat de Trasplantaments de l'Hospital Clínic i també donannt de roñó, el doctor Oppenheimer.

Mitjançant les inscripicons i altres donatius la cursa ha recaptat uns 30.000 euros, que seran lliurats a la Federació d'Associacions de Trasplantats de Catalunya (FATCAT) per al desenvolupament de projectes socio-sanitaris de suport a pacients transplantats i els seus familiars.

stats