Vacances refrescants a Mont-roig i Miami Platja

Exploreu amb calma l’essència mediterrània del sud de la Costa Daurada

3 min
Mont-roig i Miami Platja és una destinació ideal per al turisme familiar

Envoltada d’un gran jardí de bells paisatges mediterranis i acariciada per cales i platges de sorra fina i daurada. Només heu d’escollir quina casa de vacances us agrada més per gaudir com cal de la vostra estada. Haureu de triar i remenar entre un bon grapat d’apartaments, càmpings, hotels i hostals, però de ben segur que us en sortireu! Ens encantarà ser la vostra casa de vacances perfecta del sud de la Costa Daurada.

Relax a la immensa piscina d’aigües turqueses i cristal·lines 

Mont-roig i Miami Platja gaudeix d’unes platges i cales úniques que destaquen per la seva tranquil·litat i pels valors naturals que les envolten: moltes són platges verges i semiverges, on la connexió amb la natura està assegurada. També hi trobareu platges i cales on la qualitat de l’aigua i dels serveis són excel·lents, i fins i tot una platja habilitada per a mascotes. Totes juntes formen la gran piscina de la vostra casa de vacances!

Les cales i la costa són un atractiu evident

Activitats d’estiu

La Costa Daurada és per gaudir-la al màxim, i una de les millors formes de fer-ho és jugant amb el mar... En diferents punts de la costa de Mont-roig i Miami Platja, us oferim la possibilitat de jugar amb el mar i divertir-vos en família i amics practicant tota mena d’esports i activitats nàutiques. Podreu iniciar-vos a esports com el caiac o el paddle surf i fer passejades amb patí aquàtic. Salpem?

A més, vingueu quan vingueu, sempre trobareu activitats per conèixer Mont-roig i Miami Platja i gaudir-ne, però són especialment importants els esdeveniments i festes d’estiu, on el bon temps i la llum dels dies llargs ens acompanyen. Us recomanem que doneu un cop d’ull a l’agenda del web per estar al dia de tots els actes que es van programant, com el cinema a la fresca de Miami Platja, les activitats infantils itinerants, les festes majors i el programa amb més de 30 actes del centenari del quadre La Masia de la Fundació Mas Miró. 

La destinació té racons naturals a l'interior d'obligada visita

Descobriu indrets naturals únics

Us hem fet una selecció dels espais naturals menys coneguts de Mont-roig i Miami Platja però que tenen una gran biodiversitat. Tresors naturals, gairebé secrets, que us permetran recórrer autèntiques distàncies naturals a casa nostra.

L’Areny, el país roig, és un petit tresor mediterrani habitat durant la prehistòria i font d’inspiració per a genis com Joan Miró. La Muntanya Blanca és el punt més alt del terme i ofereix unes vistes privilegiades de bona part del Camp de Tarragona. El Barranc de la Mina de les Nines, anomenat l’Amazònia mont-rogenca per l’exuberant vegetació que s’hi amaga gràcies a la humitat que s’hi acumula, a l’estiu, amb la frescor i l’ombra del barranc, resulta una passejada ideal. I l’Estany Gelat, un oasi natural d’elevat interès paisatgístic i històric que forma part de la Xarxa Natura 2000 com a espai protegit degut a la seva singularitat i com a lloc de pas d’aus migratòries. Entreu al web i descobriu aquests espais a l’aire lliure!

Què fer amb nens?

Mont-roig i Miami Platja és una destinació ideal per gaudir en família i on els més petits no tindran temps d’avorrir-se! Anar a la cerca de pirates i dels seus botins tot passejant per les cales de Miami Platja, endinsar-se per camins de contes de fades on les roques prenen forma o bé descobrir els petits tresors que col·leccionava el genial artista Joan Miró al Mas Miró a través del joc familiar digital. De ben segur que us passarà el temps volant durant la vostra estada amb nosaltres!

Visitar Mont-roig del Camp ens permet aprofundir en l'obra i la vida de Joan Miró
Seguiu els paisatges de Miró

La llum, els colors i el paisatge de Mont-roig del Camp donaren a Joan Miró tota la inspiració. La vinculació de Joan Miró amb Mont-roig del Camp fou tan forta que el geni allí on viatjava sempre duia una garrofa de Mont-roig. A Mont-roig, Miró hi tenia el mas, la seva casa de vacances, on va gestar el seu univers i la seva obra. Era el lloc al qual sempre volia tornar, als seus orígens artístics, als seus principals paisatges emocionals.

Us convidem a descobrir l’estreta relació de Miró amb Mont-roig amb la visita al Mas Miró, origen de tot, i a través de la ruta El paisatge emocional de Miró, que transcorre per alguns dels espais que transformà en art universal. I si encara voleu endinsar-vos més a l’univers mironià, enguany se celebra el centenari del quadre La Masia i s’han programat una trentena d’actes durant tot l’any, així que no us perdeu les activitats programades del centenari. Us sorprendran!

Més informació
  • Oficina de Turisme de Miami Platja Tel. 977 810 978
  • Oficina de Turisme de Mont-roig Tel. 977 837 337
  • Web mont-roigmiami.cat
stats