Especials 26/08/2013

El secretari general d'UGT a Tarragona insta els afiliats a participar a la Via Catalana

Jordi Salvador ha declarat que el sindicat està a favor del dret a decidir del poble de Catalunya sense cap ambigüitat

Efe
1 min

TarragonaEl secretari general de la UGT a Tarragona, Jordi Salvador, ha instat els afiliats a participar a la Via Catalana, la cadena humana convocada amb ocasió de la Diada de l'11 de setembre, al tram que discorre pels barris de Torreforta, la Canonja i Bonavista.

Salvador ha declarat que el sindicat "està sense cap ambigüitat a favor del dret a decidir del poble de Catalunya sobre el seu futur nacional i social" i ha anunciat que UGT Tarragona participarà en tots els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya.

Salvador ha precisat que el sindicat "dóna absoluta llibertat als seus militants i simpatitzants a exercir aquest dret a decidir, també individual, assistint o no a la Via Catalana per la independència".

El sindicalista ha afegit: "Particularment, jo hi aniré perquè vull la independència de la meva nació per poder solidaritzar-me, federar-me, fer els tractats de cooperació que calgui i de tu a tu amb qualsevol altre poble del món i ser la nació més internacionalista".

Salvador ha apostat per un "model d'estat socialista" per a un futur nou estat i per "un poble tan sobirà i democràtic que pugui fer front als mercats i fins i tot qüestionar-se, en referèndum, la seva estada en aquesta Unió Europea antisocial i antiobrerista".

Per tot això, emplaça els "ugetistes que creguin o sentin que han d'estar a la cadena humana" que es concentrin al quilòmetre 220 de la carretera N-340, al seu pas per Torreforta, Bonavista i la Canonja".

stats