FUTBOL
Esports 14/09/2013

L'Ajax fa rotacions i derrota el modest Zwolle abans de viatjar a Barcelona

De Boer no ha fet jugar com d'inici homes importants com Bojan, Sigthrosson i De Jong

AmsterdamL'Ajax ha derrotat per 2-1 el Zwolle, l'equip que fins ara era el sorprenent líder, just abans de visitar el Barça. L'equip de Frank De Boer no ha jugat un bon partit i els gols no han arribat fins els darrers minuts. Al minut 70, i xut de Thulani Serero desviat per un defensa ha servit per obrir el camí del triomf. I quatre minuts després, Maikel van der Werff, en pròpia porta,s'ha fet el 2-0. El modest Zwolle ha somiat en puntuar gràcies a un gol de Gioannis Gravenbeek que no ha servit de res.

De Boer ha jugat d'inici amb Kenneth Vermeer, Ricardo vanRhijn, Niklas Moisander, Stefano Denswil, Nicolai Boilesen, LerinDuarte, Lasse Schone, Thulani Serero, Tobias Sana, Danny Hoesen iViktor Fischer. Als 60 minuts de joc ha entrat al terreny de joc Bojan Krkic.

També han jugat Kolbeinn Sigthorsson i Siem de Jong. De Jong tornava d'una lesió. L'Ajax es situa ara ados punts del Zwolle, que pot perdre el lideratge si el PSV Eindhovenguanya al camp del Twente.