SEGONA DIVISIÓ
Esports 13/09/2014

El Barça B conquereix el camp de l'Alabès amb patiments (2-3)

Al descans el filial guanyava per 0-3, però ha acabat patint amb un penal fallat dels locals

Bicho, en acció al camp de l'Alabès

BarcelonaEl Barça B segueix en forma i després de golejar el Saragossa ha guanyat al camp de l'Alabès. L'equip d'Eusebio ha viscut un primer temps somiant, ja que ha fet tres gols contra un rival que ho ha intentat sense sort. Joan Román ha marcat el primer gol blaugrana durant els primers minuts del partit i poc després una jugada d'Adama ha acabat amb un gol en pròpia porta del local Manu Garcia. Ferit, l'Alabès ha intentat portar perill, però Grimaldo ha fet de falta el 0-3 abans del descans.

L'equip d'Eusebio ha controlat el partit també durant el segon temps, però els canvis locals i l'actuació de l'àrbitre, que ha permès el joc dur rival, ha donat emoció al matx. En cinc minuts, Toti i Juli han fet dos gols, el segon amb errada d'Ortolà, i el partit s'ha tornat boig. Halilovic ha intentat controlar el matx sense sort i Adama ha portar de corcoll la defensa local. Ara, en els darrers segons l'Alabès ha fallat un penal, que Juli ha xutat alt.

Alabès: Manu Fernández, Raúl Garcia (Rafa Garcia, 61'), Laguardia, Toti (Despotovic, 79'), Barreiro, Ion Vélez, Sangalli, Toribio, Medina, Manu García (Juli, 46') i Migue.

Barça B: Ortolà, Grimaldo, Patric, Diagné, Edgar Ié, Samper, Lucas, Adama, Dongou (Costa, 86'), Joan Román (Halilovic, 61') i Bicho (GUmbau, 68')

Gols: 0-1 (13') Joan Román, 0-2 (31') Manu Garcia en pròpia porta, 0-3 (39') Grimaldo, 1-3 (73') Toti i 2-3 (77') Juli

Àrbitre: De La Fuente Ramos TG: Adama, R.García, Laguardia, Lucas i Medina