Esports 28/09/2012

Anna Tarrés: "Nego haver maltractat les meves noies"

L'encara seleccionadora de natació sincronitzada acusa el president de la RFEN, Fernando Carpena, d'estar al darrere d'una "campanya d'injúries i calúmnies" contra la seva persona

Ara
1 min
Anna Tarrés, seleccionadora de l'equip de natació sincronitzada

BarcelonaAnna Tarrés nega rotundament les acusacions que apunten a maltractaments a les nadadores de la selecció espanyola. L'encara seleccionadora de natació sincronitzada ha trencat el seu silenci a 'El primer toque' d'Onda Cero aquest dijous a la nit, en què ha acusat el president de la RFEN (Real Federació Espanyola de Natació), Fernando Carpena, d'estar al darrere d'una "campanya d'injúries i calúmnies" contra la seva persona, engegada arran de la carta signada per una vintena d'exnedadores en què denuncien maltractaments per part de Tarrés. L'encara seleccionadora ja va anunciar aquest dijous que presentarà una demanada contra el president de la RFEN. "Crec que Carpena ha d'estar darrere de la carta. Si [l'acomiadament] no és per motius esportius, intentaré provar que hi ha alguna cosa darrere".

Tarrés ha admès que sovint utilitza "un to alt, actitud i ímpetu" quan parla, però ho justifica com a necessari pel nivell en què competeix. No obstant això, ha negat rotundament haver maltractat "cap noia" i ha assegurat que algunes de les nadadores que signen la carta no les ha entrenat mai. "Paola Tirados va ser-hi només el primer any, però Cristina Violán, Laura López i Eva Romo eren a l'equip júnior", ha afirmat.

stats