HOQUEI PATINS

El Barça d'hoquei patins visita la seva bèstia negra

Els homes de Ricard Muñoz juguen a la pista del Monbus Igualada en el partit més destacat de la novena jornada de l'OK Lliga

Aquest dissabte comença a rodar la novena jornada de l'OK Lliga amb el duel entre el Monbus Igualada i el Barça com a partit més destacat. Tot i que els homes de Ricard Muñoz són els clars favorits pel seu lideratge incontestable – 8 victòries de 8 possibles- en aquesta ocasió s'enfrontaran a un equip que s'ha convertit en la seva particular bèstia negra en els últims anys.

I és que en les darreres quatre temporades, els igualadins han estat capaços d'imposar-se en almenys un dels dos enfrontaments entre els dos equips a la competició domèstica, ja sigui al Palau Blaugrana o a les Comes, escenari del partit d'avui. A més, els homes de Cesc Monclús han protagonitzat un gran inici de temporada, situant-se a la quarta posició amb 16 punts i basant la seva fortalesa en els seus partits a casa -només Barça i Liceo han sumat més punts al seu propi pavelló- i en l'excel·lent estat de forma de Ton Baliu, que ja porta 12 gols.

Dissabte 15 de novembre

-Tordera- Vic

-Manlleu- Noia Freixenet

-Voltregà- MIS Ibèrica Mataró

-Enrile PAS Alcoi- Reus Deportiu

-Monbus Igualada- Barça

-Vilafranca Capital del Vi-Moritz Vendrell

Diumenge 17 de novembre

-ICG Software Lleida-Liceo

-Hockey Global Cerceda-Cafè Crem Calafell Tot l'Any