Publicitat
Publicitat

BÀSQUET - LLIGA ENDESA

Barça i Madrid, preocupats per l'arbitratge

Quan aquest dimecres comenci la final de la Lliga Endesa de bàsquet, els aficionats centraran l'atenció en els 10 jugadors amb què el Barça Regal i el Reial Madrid iniciaran el partit. Els dos clubs, en canvi, fixaran la seva mirada als tres àrbitres que dirigiran el partit.

El Barça Regal i el Reial Madrid porten tota la temporada obsessionats amb l'arbitratge i les designacions d'Alberto García Chápuli, Mateo Ramos i Paco Monjas, les tres persones que coordinen aquest estament. Els dos clubs han intentat pressionar l'ACB per evitar-se els col·legiats que consideren més adversos als seus interessos.

El Barça Regal, que encara recorda el criteri arbitral amb què Daniel Hierrezuelo, Emilio Pérez Pizarro i Juan Carlos García González es van destapar en la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, se sent perjudicat. A més, critica la voluntat d'igualar la competició. El mateix pensament té l'equip blanc, que durant les semifinals contra el Caja Laboral va criticar públicament algunes designacions arbitrals.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT