Esports 14/11/2017

El Barça Lassa, a semifinals de la Copa del Rei de futbol sala (1-8)

Ha golejat a domicili el Rivas madrileny, equip de Segona

El Barça de futbol sala, a semifinals de la Copa del Rei

BarcelonaEl Barça Lassa ja és a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala després de derrotar als quarts de final el Rivas Futsal de Madrid, al Parque Sureste, per un clar 1-8. El Rivas, equip de Segona, havia eliminat el Catgas Energia i ha plantat cara, però el talent blaugrana ha decidit a la segona part.

Rivillos, als sis minuts, ha fet el 0-1, però Pablo Ibarra ha empatat de cap (1-1, min 20). A la segona part, els homes d'Andreu Plaza han posat en marxa el seu millor joc, amb gols de Ferrao (22'), Joselito (23') i Joao (25') per trencar el partit (1-4).

Amb un Rivas utilitzant el porter-jugador des de deu minuts abans del final, el Barça ha fet festa grossa amb gols de Rivillos (32' i 36') i Joao (1-6, 34' i 40').