Esports 14/10/2017

El Barça d'handbol perd el primer partit a Europa contra el Vardar (27-24)

El veterà de 38 anys Arpad Sterbik, decisiu amb les seves aturades

Sterbik ha guanyat la partida als jugadors del Barça

BarcelonaEl veterà Arpad Sterbik ha sigut decisiu en el triomf del Vardar macedoni contra el Barça de Xavi Pascual. Els catalans han perdut el primer partit a Europa (27-24) contra un conjunt local que ha tingut la iniciativa en el marcador des del començament. A l'altre costat de la pista, Jorge Maqueda i Vuko Borozan han decantat la balança pels macedonis, amb cinc i sis gols respectivament. La millor arma dels blaugranes ha sigut la velocitat de Valero Rivera, autor de vuit gols.

El conjunt local s'ha arribat a situar amb un parcial de sis gols favorables abans del descans, però el Barça ha pogut retallar distàncies fins a anar-se'n al vestidor 16-12. A l'equador del segon temps, un gol de Maqueda situava un màxim avantatge de set gols per als macedonis (23-16), però la reacció final del Barça ha sigut insuficient i només ha servit per maquillar el marcador.