SEGONA DIVISIÓ
Esports 30/08/2014

El Barça B derrota un Sabadell en inferioritat numèrica (3-1)

L'equip vallesà s'ha quedat amb 10 homes als 11 minuts de joc i ha acabat derrotat pels gols de Dongou

BarcelonaEl Barça B ha sumat els primers punts de la temporada en derrotar per 3-1 el Sabadell en un partit condicionat per la vermella al visitant Olivas als 11 minuts de joc. Olivas, autor del 0-1 just abans, ha acabat al vestidor deixant els seus companys contra les cordes, contra un Barça B que ha acabat trobant el camí dels gols.

El partit s'ha tornat boig ràpidament. El Sabadell, amb un Collantes molt actiu, ha creat dues ocasions i en la segona Kiko Olivas ha fet el 0-1 de cap. Just després però, una errada defensiva arlequinada ha deixat Dongou sol davant de Nauzet. Entre Martí Crespí i Kiko Olivas han fet caure el davanter local i l'arbitre del partit ha xiulat penal malgrat que la falta era fora de l'àrea. Kiko Olivas ha vist la vermella però el Sabadell s'ha salvat ja que Dongou ha xutat al pal.

Amb un home més, el Barça B ha dominat, jugant amb intensitat contra un rival ordenat. Aadam ho ha intentat per la banda i Román, pel mig. Nauzet ha aturat dos bons xuts dels nois de Luis Enrique abans de veure com es xiulava un segon penal. En aquest cas, el col·legiat si ha encertat i Román ha empatat. Abans del descans, el tècnic dels vallesans, Miquel Olmo ha estat expulsat i Tamudo ha protestat un penal clar després de rebre una empenta.

A la segona part el Barça B ha seguit buscant el gol, malgrat que el Sabadell ha intentat fer mal a la contra. Collantes, als 60 minuts, s'ha quedat tot sol davant Ortolà, desaprofitant una ocasió molt clara per fer el segon gol vallesà. El Barça B però, ha fet canvis, buscant solucions, i finalment una jugada per la banda l'ha aprofitat Dongou per fer el 2-1.

El partit ha passat a ser del control total dels homes d'Eusebio i Dongou ha acabat marcant el darrer gol en els últims minuts del derbi.

Barça B: Ortolà, Grimaldo, Edgar Ié, Diagné, Lucas (Juan Cámara, 46'), Patric, Sergi Samper, Halilovic (Gumbau, 75'), Joan Román (Bicho, 61'), Dongou i Adama

Sabadell: Nauzet, Víctor (Aridai, 82'), Cristian García, Crespí, Kiko Olivas, Eguaras, Hervás, Sotan, Collantes, Gato (Carlos Hernández, 15') i Tamudo (Riau, 55')

Gols: 0-1 (9') Kiko Olivas, 1-1 (34') Joan Román de penal, 2-1 (77') Dongou i 3-1 (89') Dongou

Àrbitre: Sureda Cuenca (Illes Balers). TG: Nauzet (33'), Crespí (33'), Diagné (50'), Edgar Ié (55'), Carlos Hernández (56'). TV: Kiko Olivas (11') i l'entrenador del Sabadell Miquel Olmo (36')