LLIGA DE CAMPIONS
Esports 22/04/2013

Xavi Hernández: "Segur que es veurà la millor versió de Messi"

El vallesà deixa clar que Messi s'ha entrenat bé i que el Barça intentarà imposar el seu estil

Toni Padilla
2 min
Xavi Hernández, en la roda de premsa prèvia a les semifinals contra el Bayern de Munic

Munic (enviat especial)Xavi Hernández ha parlat en roda de premsa a l'Allianz Arena de Munic. El migcampista vallesà ha deixat clar que "respectem totes les opinions però no estem d'acord si diuen que el Bayern és favorit. Sabem que ells són un equip fort amb bons jugadors però intentarem imposar el nostre estil de joc, ser aquí és un autèntic plaer". Xavi creu que "no anem de víctimes, aquesta eliminatòria està molt igualada. Tots dos equips volem la pilota". Segons Xavi, d'alguna forma aquests dos equips tenen idees similars.

L'estat físic de Messi

Sobre Messi, Xavi ha afirmat que "gaudir del millor jugador del món és clau, ell marca diferències i després de tants dies fora té moltes ganes de jugar. Segur que es veurà la millor versió de Messi". Sobre l'argentí, Xavi ha afegit que "de cara al rival la presència de Messi ajuda, ja que imposa respecte".

El migcampista reconeix que serà clau "intentar marcar" i no dubta a imaginar "una de les millors versions de l'equip". Xavi ha recordat que "la Lliga és el títol de la regularitat i era una prioritat però aquesta Champions és molt important".

L'estat físic de Xavi

Segons Xavi, jugar al Barça "sempre és exigent i és la gràcia de ser al millor club del món. Aquesta temporada ha sigut molt exigent, com totes. Estem una mica cansats, però la nostra feina és col·lectiva i ens ajudem". Sobre el seu estat físic, Xavi deixa clar que "estic al 100%, la lesió està oblidada malgrat algunes molèsties".

Sobre la possible titularitat de Marc Bartra, Xavi ha deixat clar que "està molt preparat per jugar partits així". D'Alexis ha recordat com "ens aporta moltes coses amb la seva forma de lluitar", per acabar la roda de premsa deixant clar que "aquest partit és per disfrutar sobre la gespa" i ha comentat que "segur que en Pep voldrà que guanyi el Barça, encara que té futur al Bayern. Gaudirà del partit".

stats