Esports 24/10/2015

Un inici rodó: el Bayern de Guardiola ja porta 10 victòries en 10 jornades

El Bayern no s'atura

BarcelonaEl Bayern de Guardiola segueix imparable i porta 10 victòries en 10 jornades de la Bundesliga. Després de caure al camp de l'Arsenal a la Champions, els bavaresos han golejat per 4-0 el Colònia i sumen 10 punts més que el Dortmund, segon amb un partit menys.

Robben, qui tornava a l'Allianz després d'una lesió, ha marcat el primer gol abans del descans. El xilè Vidal ha fet el 2-0. A la segona part, Lewandowski i Müller, de penal, s'han sumat a la festa. El polonès ja porta 13 gols i Müller, 10, en lliga. Aquest és el millor inici d'un equip a la Bundesliga. I amb 33 gols, l'inici més golejador de tota la història.

Amb aquest resultat, el Bayern ha arribat als 1.000 triomfs a la Bundesliga. I ho ha celebrat d'una forma original: cervesa gratuïta a l'estadi per tothom.