FUTBOL

Beckenbauer queda deslliurat de la sanció de la FIFA al cooperar en el cas dels Mundials de Qatar i Rússia

Ha contestat les preguntes que no va respondre en el seu moment sobre aquests dos Mundials

El president honorari del Bayern , Franz Beckenbauer , ha quedat alliberat de la suspensió dictada per la FIFA , després cooperar en la investigació del Comitè d'Ètica sobre els Mundials 2018 i 2022 a Rússia i el Qatar .

Fonts de l'oficina de Beckenbauer han informat avui , a través d'un comunicat , de l'aixecament de la sanció , consistent en una suspensió per 90 dies que l'apartava de tota activitat relacionada amb el futbol . Tot i que ja no existeix aquest impediment , el " Kaiser " manté la seva decisió de no visitar el Mundial del Brasil , adoptada en el moment de la sanció .

Beckenbauer ha contestat aquests dies passats a les preguntes que li havia formulat la Comissió d'Ètica de la FIFA sobre l'adjudicació dels Mundials a Rússia i el Qatar , el 2010.  El " Kaiser " era per llavors membre del Comitè Executiu de la FIFA , càrrec que va deixar poc després de la doble decisió a favor d'aquestes candidatures .

Inicialment havia deixat sense resposta el qüestionari enviat pel president del Comitè , Michael J. García , al·legant que estaven escrits en un anglès jurídic que el superava . García li havia demanat aclariments , arran de les informacions publicades a la premsa britànica sobre els seus suposats vincles amb negocis al Qatar i Rússia .