Esports 22/02/2015

Pau Gasol lidera el triomf dels Bulls sobre els Suns amb 22 punts

El català també ha dominat el rebot amb una de les seves millors actuacions de l'any

Pau Gasol: “Dos germans titulars a l’All-Star seria una fita històrica”

BarcelonaEls Chicago Bulls han retrobat el camí del triomf (112-107) contra els Phoenix Suns a l'United Center amb un gran partit de Pau Gasol. El català havia desaprofitat l'oportunitat de sumar 15 dobles dobles contra els Pistons, cosa que l'hauria fet igualar el rècord de Michael Jordan amb els Bulls, però contra els Suns ho ha tornat a fer després de sumar més de 10 punts i 10 rebots. Al final, ha sumat 22 punts i 14 rebots (12 de defensius) i ha ajudat la feina de Butler (19 punts).

El partit, però, no ha estat còmode, ja que els Suns han arribat al darrer quart guanyant (81-83), i s'han situat a un sol punt en el darrer minut de partit (108-107). Quatre tirs lliures locals, però, han acabat amb el rival i els Bulls segueixen mantenint una bona posició a la Conferència Est.