Esports 17/02/2018

CN Sabadell - CN Terrassa, derbi vallesà a la final de la Copa de la Reina

Serà la dotzena final consecutiva de la Copa de la Reina de les sabadellenques

El CN Sabadell no falla contra un bon Sant Andreu i jugarà la final (10-8)

BarcelonaL'Astralpool Sabadell jugarà aquest diumenge la seva dotzena final de la Copa de la Reina de waterpolo consecutiva després de derrotar (8-10) en semifinals un CN Sant Andreu lluitador. Hi haurà derbi vallesà davant el CN Terrassa a la gran final (13.30).

Paula Leitón, màxima golejadora del partit amb tres gols, i Judith Forca han acabat amb la resistència de les de Javier Aznar, a remolc després del 0-3 inicial però amb prou coratge per empatar el partit al tercer quart (7-7). Un tercer quart en què Williams, Aznar i Sleeking han aprofitat les badades defensives de les vallesanes.

L'Astralpool Sabadell, però, no s'ha deixat sorprendre i Bea Ortiz ha fet el 8-7 a 26 segons del final del quart. A l'últim quart, Leitón i Forca han sentenciat (7-10).

A la segona semifinal, el CN Terrassa s'ha classificat després de superar en semifinals al CE Mediterrani en un igualat partit (9-7). Les de Xavi Pérez han anat a remolc fins al final, quan han protagonitzat un parcial de 3-0 que les ha posat 9-7 i amb tot de cara. El Mediterrani ha començat millor (1-4), però un parcial de 3-0 amb dianes de la capitana Roldán i Smiley (2) empatava el partit. Al tercer quart, el Mediterrani s'ha tornat a escapar (5-7), però el Terrassa ha reaccionat de manera espectacular i ha arribat a la final.