LLIGA DE CAMPIONS
Esports 21/02/2012

El fred i un CSKA amb poc a perdre, els rivals del Madrid a la Lliga de Campions

El Reial Madrid afronta el partit d'anada dels vuitens de final davant d'un CSKA que fa dos mesos que no juga un partit oficial

Efe
2 min
Els jugadors del Madrid, entrenant a l'estadi Luzhniki de Moscou

MadridLiderant la lliga amb 10 punts, el Madrid torna a la Lliga de Campions. L'equip de José Mourinho afronta un dur examen a la gespa artificial de l'estadi olímpic Luzhniki, que registrarà un ple absolut amb 78.000 espectadors en les seves graderies desafiant l'intens fred de Moscou a les 21.00 hora local (uns -5 graus de temperatura). Obligat a combatre les baixes temperatures en un terreny de joc al qual no està acostumat, el Reial Madrid buscarà un bon resultat en el seu primer enfrontament en la història davant el CSKA en Lliga de Campions.

José Mourinho perd per a la cita a un jugador que tindria un paper important a Rússia, l'argentí Ángel Di Maria. Un nou contratemps muscular en el seu retorn el va deixar a Madrid. El tècnic recupera a Álvaro Arbeloa per al lateral dret i Sergio Ramos tornarà al centre de la defensa. Tot indica que repetirà Mourinho seva aposta per la parella Mesut Özil i Kaká. Sense cap dubte en l'atac amb Cristiano Ronaldo i Karim Benzema. Gonzalo Higuaín va tenir problemes físics la setmana passada que li van impedir jugar contra el Racing de Santander i començarà a la banqueta.

El CSKA Moscou, quartfinalista de la Lliga de Campions fa dues temporades, rep el Reial Madrid després de més de dos mesos d'aturada hivernal. Durant l'aturada, el CSKA ha buscat el ritme de competició amb sis amistosos durant la concentració a Espanya i Turquia, dels que va guanyar quatre i va perdre dos.

Durant aquest temps ha pogut recuperar a diversos dels seus lesionats, encara que davant el Reial Madrid no podrà comptar amb el seu porter titular, l'internacional Ígor Akinfeiev. També és baixa segura el xilè Mark González, mentre el japonès Honda, sembla que no ha superat del tot els seus problemes al genoll dels que es va tractar a Barcelona. El seu davanter centre, l'ivorià Doumbia, màxim artiller de la lliga russa (24) i que ha marcat cinc gols en "Champions", es va reintegrar a l'equip fa uns dies després de disputar la Copa d'Àfrica. Formarà parella a la davantera amb el nou fitxatge de l'equip de l'Exèrcit rus, el nigerià Musa, que ha estat elogiat pels seus propis companys durant la concentració espanyola.

El centre del camp inclourà al jove Dzagóev, el millor jugador del CSKA, i al suec Wernbloom, que va ser fitxat recentment de l'AZ Alkmaar holandès. El dubte radica en si el tècnic rus, Leonid Slutski, optarà per un 4-3-3 amb tres mitjos centres o per un 4-2-3-1, del que dependrà que l'esquerrà serbi Tosic, procedent del Manchester United, surti d'inici.

Alineacions probables:

CSKA Moscou: Chepgúrov; Shénnikov, V.Berezutsky, Ignaixevitx, A.Berezutsky; Aldonin, Werlbloom, Dzagóev, Mamáev o Tosic; Musa i Doumbia.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Àrbitre: Bjorn Kuipers (HOL).

Estadi: Luzhniki

Hora: 18.00 h. (TVE)

stats