GIRONA FC

Cristhian Stuani renova el seu compromís amb el Girona

El davanter uruguaià accepta la nova proposta econòmica i continua a Montilivi

Cristhian Stuani continuarà marcant gols a Montilivi, perquè ha acceptat la nova proposta econòmica del Girona i ha ampliat el seu lligam un curs més, fins a l’estiu del 2023. L’uruguaià, que ha rebutjat un munt d’ofertes al llarg de l’estiu, ha prioritzat el fet de sentir-se important en un projecte esportiu que l’atrau i la comoditat de la família, que en tot moment ha vist amb bons ulls seguir fent vida a la ciutat. Stuani serà el futbolista més ben pagat de la plantilla gràcies a un acord en què tothom ha contribuït per arribar a la decisió final: el jugador, perquè ha estat temptat constantment per ofertes econòmiques més grans; el Girona, perquè s’assegura mantenir el seu millor actiu a la plantilla; i els nous propietaris, que han inclòs la promesa d’obrir-li un camí cap al New York City quan ho decideixi.

Amb 40 gols en dos cursos, Stuani s’ha guanyat l’estima d’una ciutat que l’idolatra i que el veu com el pal de paller on agafar-se per aconseguir el desitjat retorn a la Primera Divisió. L’entesa per a la seva continuïtat fa setmanes que està tancada, tot i el lògic neguit per una possible fugida que ja no es produirà. Els últims serrells s’han tancat durant aquest dijous a la tarda, i l’acte de la renovació de Stuani tindrà lloc aquest divendres, a l’estadi de Montilivi.

Lozano, a un pas del Cadis

Qui deixarà el club en les pròximes hores és el Choco Lozano, que signarà pel Cadis. Les negociacions entre els dos clubs són a la recta final, i res fa pensar que es trenquin. En l’operació no hi haurà cap més futbolista involucrat malgrat que s’havia especulat amb la possibilitat de fer-hi entrar Brian Oliván, lateral esquerre dels andalusos. D’altra banda, el Girona ha anunciat la rescissió de contracte d’Andzouana, que ha fet la pretemporada amb els homes de Juan Carlos Unzué.

Més continguts de