ESPANYOL
Esports 14/02/2013

Cristian Álvarez deixarà l'Espanyol a final de temporada

El seu representant, en declaracions a 'Esports en Xarxa', afirma que no s'ha arribat a un acord amb el club

Ara
1 min

BarcelonaEl porter de l'Espanyol Cristian Álvarez, amb contracte fins al pròxim 30 de juny, no seguirà a l'Espanyol la temporada que ve perquè no ha arribat a un acord sobre la seva renovació amb el club català, segons ha explicat el seu representant, Fabián Soldini. "No hem arribat a un acord i no el veig en el futur a l'Espanyol, no seguirà al club. Ha acabat el seu cicle i se n'anirà a una altra banda. A ell li hauria agradat seguir perquè se sent part de l'Espanyol, però a vegades hi ha coses que encara que un vulgui, no passen", ha anunciat Soldini en declaracions a 'Esports en Xarxa'.

El porter hispanoargentí, capità blanc-i-blau, sabia, segons el seu agent, que "en no renovar no jugaria, i que el club apostaria per Kiko Casilla, de qui m'ha dit que ho està fent molt bé". "Sabem com són les regles del joc quan un futbolista no renova", ha afegit Soldini.

El representant ha afirmat que ja estan "avisant tots els clubs" de la seva intenció de "no renovar". "Hi ha clubs espanyols, italians i anglesos interessats en ell, per això estaré al mes de març a Europa per començar les reunions", ha dit. Segons Soldini, el Barcelona ha sondejat la incorporació del porter.

stats