MUNDIAL 2014
Esports 19/06/2014

Croàcia goleja una selecció camerunesa on Song perd els papers (4-0)

El jugador camerunès del Barça ha agredit Mandzukic i després el croat ha fet dos gols

Toni Padilla
Mandzukic i Modric

BarcelonaCroàcia ha golejat per 4-0 el Camerun a Manaus en un partit molt còmode per als homes de Niko Kovac. Croàcia es jugarà ser als vuitens de final a la darrera jornada després d'un triomf amb gols de jugadors que juguen a Alemanya. Mandzukic, que debutava en un Mundial després d'haver estat sancionat en el primer partit, ha fet dos gols. Olic i Perisic, del Wolfsburg, dos més.

Camerun queda eliminada i ofereix una imatge molt pobre. Ha jugat prou bé 10 minuts, però després ha perdut els papers. Primer, Olic ha aprofitat una errada defensiva (1-0). I abans del descans, el blaugrana Song ha donat un cop de puny a l'esquena de Mandzukic sense pilota, la qual cosa li ha valgut la vermella. A la segona part, Croàcia, amb un home més, ha fet tres gols: primer Perisic a la contra i després dos gols de Mandzukic.

Amb el blaugrana Rakitic i el madridista Modric controlant el joc amb calma, Croàcia ha golejat sense desgastar-se físicament a la selva amazònica. Camerun en canvi, s'ha anat desfent, i al final, Eto'o, que no ha jugat per lesió, ha separat Assou-Ekoto i Moukandjo, quan es barallaven entre ells.

Camerun

Croàcia

Gols: 0-1, min 11: Ivica Olic. 0-2, min 48: Iván Perisic. 0-3, min 60: Mario Madzukic. 0-4, min 73: Mandzukic.