SELECCIÓ ESPANYOLA
Esports 06/02/2013

Espanya-Uruguai: duel de campions

La selecció de Vicente del Bosque, vigent campiona d'Europa i del món, s'enfronta a la guanyadora de la Copa Amèrica

Ara
1 min
Roda de premsa dels internacionals espanyols a Doha (Qatar)

BarcelonaLa selecció espanyola, vigent campiona d'Europa i del món, s'enfronta aquest dimecres a la tarda (19h/Cuatro) a la guanyadora de la Copa Amèrica, l'Uruguai. El partit es jugarà a l'estadi Khalifa, a Doha (Qatar), i serà el preludi de l'enfrontament que totes dues seleccions protagonitzaran al juny a la Copa Confederacions, després que hagin quedat emparellades en el mateix grup.

Nou blaugranes han estat convocats per al partit contra Uruguai, sent el Barça, com ja és habitual, l'equip que més jugadors aporta al combinat espanyol. Del Bosque afronta l'amistós contra Uruguai amb les importants baixes per lesió d'Iker Casillas, Xavi Hernández i Xabi Alonso. Això permetrà al seleccionador introduir cares noves: Azpilicueta (Chelsea), Isco (Màlaga) i Mario Suárez (Atlètic de Madrid).

El partit servirà perquè tant Vicente del Bosque, com Oscar Washington Tabárez, seleccionador uruguaià, treguin conclusions i realitzin proves en la primera trobada de seleccions del 2013. Amb Espanya buscant recuperar les seves millors sensacions, després d'acomiadar el passat any amb un empat davant França a l'estadi Vicente Calderón, i Uruguai amb la intenció de millorar de cara a les eliminatòries sud-americanes del Mundial de Brasil 2014 en un mes de març en el qual rep a Paraguai i viatja a Xile.

A més a més, amb l'enfrontament contra Uruguai, Vicente del Bosque igualarà el nombre de partits que Ladislao Kubala va dirigir el combinat espanyol, 68, i es convertirà en el tècnic amb el palmarès més brillant després d'haver aconseguit guanyar el Mundial 2010 i l'Eurocopa 2012.

stats