ESPANYOL

Mor als 68 anys Juanjo Díaz, extècnic de l'Espanyol

També va dirigir clubs com el Palamós i l'Hospitalet

Juanjo Díaz, extècnic de l'Espanyol, ha mort als 68 anys a Terrassa a causa d'una llarga malaltia, segons ha confirmat l'entitat blanc-i-blava. Díaz va estar molt lligat a l'Espanyol, on va passar per totes les categories de base de futbol i va dirigir en dues ocasions el primer equip, a la temporada 1989/90, quan el club va aconseguir l'ascens a Primera divisió, i a la 1992/93, durant tres jornades. En aquesta última ocasió, l'equip ja estava virtualment en descens.

A més, Juanjo Díaz, nascut a Ciudad Real, va ser segon entrenador de la primera plantilla blanc-i-blava en diferents etapes al costat de Xabier Azkargorta i Javier Clemente. Al marge de la feina com a tècnic, va ser coordinador de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Malgrat que va passar la major part de la carrera professional vinculat a l'entitat blanc-i-blava, Juanjo Díaz també va dirigir l'Hospitalet (Segona B), el Mollerussa (Segona B), el Palamós (Segona), el Huesca (Segona B), l'Andorra (Segona B), l'Águilas (Segona B), el Cartagonova (Segona B) i el Badajoz (Segona).

A partir d'aquest dijous a les 11.00 h s'instal·larà la capella ardent al Tanatori de Terrassa. El funeral serà divendres a les 11.45 h.

Més continguts de