Esports 07/06/2012

"Tots contra Espanya" a l'Eurocopa, a la portada d''El 9 Esportiu'

El diari diu que la selecció de Del Bosque "és l'equip de referència, l'onze més temut i el rival a batre a l'Eurocopa" que comença aquest divendres

Ara
1 min
El 9 Esportiu, 7 de juny del 2012

BarcelonaEl 9 Esportiu: "Tots contra Espanya". El diari diu que la selecció de Del Bosque "és l'equip de referència, l'onze més temut i el rival a batre a l'Eurocopa" que comença aquest divendres.

Sport: "Alba, primer fitxatge". El rotatiu assegura que el Barça i el València negocien els últims serrells del traspàs del lateral esquerre internacional.

Mundo Deportivo: "Triiiple!". El diari dedica la imatge de portada al brasiler del Barça Regal, Marcelinho Huertas, que aquest dimecres va donar la victòria del seu equip contra el Reial Madrid. El rotatiu també diu que Thiago Silva és "més a la vora del PSG" que del Barça.

Marca: El madridista Benzema assegura que el primer gol que faci a l'Eurocopa el dedicarà a Pitina, la dona del president del Reial Madrid, Florentino Pérez, que va morir fa uns dies.

As: "Líders en la fatiga". El diari assegura que els jugadors de la selecció espanyola arriben a l'Eurocopa amb més minuts jugats que tots els seus rivals.

stats