ASOBAL
Esports 14/02/2014

El Fraikin Granollers supera el Juanfersa Gijón i segueix somiant a la lliga Asobal (30-22)

Del Arco i Salinas han liderat l'atac d'un equip que patia baixes importants

El Fraikin Granollers rebent instruccions durant un partit / XAVIER SOLANAS / BMGRANOLLERS.CAT

BarcelonaEl Fraikin Granollers segueix somiant en jugar la propera edició de la Championsd'handbol. L’equip vallesà, segon classificat, ha derrotat per 30-22 el Juanfersa de Gijón amb quatre gols de Rodrigo Salinas i sis de Juan Del Arco.

Els asturians han sortit a la pista del pavelló Olímpic molt forts, però han aguantat fins els 20 minuts de joc (10-9). Després, han estat els vallesans els que han imposat el seu joc malgrat arribar amb baixes. Roger Vila ha debutat amb els granollerins.

30 - Fraikin BM. Granollers (15+15): Schulz (Forns, ps); Vila (-), Blanxart (3), Pujol (-), M. Garcia (1), A. Pérez (-), Campos (1), Solé (-), Puig (-), Resina (4), Ruiz (4), Salinas (9, 3p), Del Arco (8).

22 - Fertiberia Grupo Fegar (13+9): Savic (Vallado, ps); Golubovic (3), Ruesga (1), Cakic (3), Costoya (7), Pellitero (3, 1p), Cancio (-), Acetti (-), Plaza (-), A. Paraja (4), Fernández (-), Serdio (-), M. Paraja (1), Pérez (-).

Marcador cada cinc minuts: 2-3, 5-5, 6-8, 10-9, 12-10, 15-13 (descans); 18-14, 20-16, 22-18, 26-19, 29-20, 30-22 (final).

Àrbitres: Gregorio Muro San José i Alfonso Rodríguez Murcia. Exclusions de dos minuts a Del Arco del Granollers i Cancio i Pellitero (2) del Gijón.