ASOBAL
Esports 20/09/2013

El Fraikin Granollers supera el Valladolid (28-25) i suma el segon triomf en dues jornades

L'equip vallesà ha dominat el partit, però una reacció castellana en els darrers minuts ha donat emoció

Ara
1 min

BarcelonaInici de curs perfecte del Fraikin Granollers. Els vallesans, després de guanyar a Saragossa, han derrotat el Valladolid al Palau Olímpic i han sumat el segon triomf en dues jornades de la lliga Asobal.

L'equip català, guiat per les bones aturades del porter Schulz, els gols d'Álvaro Ruiz (8) i un David Resina que ha marcat en tots els seus llançament (7 de 7), ha dominat durant tot el partit, amb parcials que han permès escapar-se per sis gols.

El Valladolid, amb sis gols de Tarazaga, ha aconseguit donar emoció al partit en els darrers minuts, situant-se a un sol gol quan faltaven dos minuts (26-25). Un gol de Salinas i una recuperació de Resina amb gol, però, han evitat el desastre, deixant els dos punts a casa.

F.Granollers: Schulz, Blanxart, Pujol (1), Capdevila, Marc García (1), Pérez, Campos, Solé (1), Puig, Sastre, Resina (7), Ruiz (8), Salinas (4), Grundsten (2) i Del Arco (4).

Valladolid: Lamariano, Porras (2), Peciña (1), Lacasa, Fernández, Juárez (5), Hernández (1), López Tarazaga (6), Perez, Camino (1), Megias (3), Delgado (2), Pérez (1) i Bozovic (3).

stats