LLIGA ASOBAL
Esports 14/09/2013

El Fraikin Granollers debuta de la millor manera i torna de Saragossa amb els dos punts (24-27)

El porter Schulz ha debutat oferint seguretat a l'equip vallesà

SaragossaEl Fraikin Granollers s'ha imposat al Pavelló Príncep Felip de Saragossa davant l'Handbol Aragó en un partit equilibrat en què els vallesans han aprofitat les errades per precipitació del rival i en què els porters dels dos equips han brillat.

Des del començament , els dos equips han estat molt equilibrats sobre la pista mostrant els desajustos propis del començament de temporada. El conjunt de Mariano Ortega ha anat sempre per darrera en el marcador, amb els vallesans guanyant però sense trencar el partit.

Les defenses 6-0 que han proposat tant Ortega com Toni Garcia no han estat contundents que es podia esperar i en moltes ocasions els atacants dels dos bàndols han trobat els buits necessaris per llançar. Poques coses han canviat després de ldescans , amb un notable equilibri en el joc.

La precipitació dels aragonesos en els seus intents de sortida al contraatac els ha fet perdre pilotes claus que han permès al Granollers escapar-se de tres gols a falta de set minuts ( 21-24 ).

Fitxa tècnica :

24 - Handbol Aragó ( 14 +10 ) : Gómez;Sorli ( 3) , Val ( 2) , Llits ( 2) , Lozano ( 4) , Del Valle ( 1) ,Basmalis ( 1) , Cartró ( 1) , Postigo ( 2) , Ángel Pérez ( 4) ,Sánchez ( 1) , Egea ( 1) i Rial ( 2)

27 - Fraikin Granollers ( 14 +13 ) :Schulz ; Blanxart , Capdevila , García ( 2) , Adrià Pérez , Campos( 2,1 p ) , Solé ( 3) , Puig ( 1) , Resina ( 3) , Ruiz ( 7 ) ,Salines ( 5) , Grundsten ( 3) i Del Arco ( 1)

Marcador cada cinc minuts : 2-2 , 4-5 ,6-7 , 8-9, 10-11 i 14-14 - al descans - 16-16 , 17-17 , 19-20 , 21-22, 22 - 25 i 24-27

Àrbitres : García Serradilla i Marín Lorente . Van excloure dos minuts per Handbol Aragó a Del Valle iVal ( 2) i per Fraikin Granollers a Ruiz