SEGONA DIVISIÓ
Esports 04/05/2013

El Girona li pispa a l'Alcorcón la segona posició gràcies a una segona part màgica (3-2)

L'equip de Rubi perdia per 0-2 al descans però ha aconseguit donar la volta al marcador

Acuña celebrant el seu gol contra l'Alcorcón

BarcelonaEl Girona ocupa de nou plaça d'ascens directe a Primera Divisió després de derrotar l'Alcorcón per 3 gols a 2 en un partit que al descans guanyava l'equip visitant per 0-2. L'equip català no ha jugat un bon primer temps, amb errades en defensa claus per facilitat la feina del davanter visitant Oriol Riera. El jugador format al Barça ha aprofitat dues errades per fer dos gols. Especialment greu ha estat la forma de defensar de l'equip gironí en el segon gol.

A la segona meitat el Girona ha començat amb força buscant la remuntada. Al minut 13, Felipe Sanchón ha rebut un clar penal que Piñeiro Crespo no ha assenyalat. Poc després, Richy ha fet el primer gol local després d'una jugada plena de rematades, amb l'Alcorcón defensant com podia. El vent ja bufava a favor del Girona i Acuña, el màxim golejador local, ha fet el 2-2 als 72 minuts amb un bon xut. Als 83 minuts, Gerard Bordas ha fet el 3-2 fent esclatar un estadi de Montilivi que s'ha omplert del tot.

Fitxa tècnica:

3 - Girona FC: Mallo, Jose (Juncà, minuto 55), Migue, Richy, David Garcia (Ion Velez, minuto 42) , Chus Herrero, Luso, Eloi, Jofre (Gerard Bordas'65), Felipe i Acuña.

2 - Alcorcón: Manu, Nagore, Babin, Camille, Laguardia, Fernando Sales (Arroyo, minuto 74), Abraham (Dani Nieto, minuto 88), Ruben Sanz, Juli, Moran (Kike Lopez, minuto 62) i Oriol Riera.

Àrbitre: Piñeiro Crespo, asturià. T.G.: Jofre, Jose, Acuña, Felipe, Velez, Bordas, Migue, Nagore, Juli, Laguardia i Manu. T.V. Laguardia (82')

Gols: 0-1, min.25, Oriol Riera; 0-2, min.28, Oriol Riera, 1-0, min 49, Richy min. 64, 2-2, min.75, Acuña i 3-2, min.84, Gerard Bordas.