LIGA ADELANTE
Esports 17/05/2015

Un gol de Carles Mas al final salva un punt del Girona contra el Saragossa (1-1)

Jandro ha fallat un penal en un matx de ritme alt en què els gironins segueixen en zona d'ascens directe

El Girona ha empatat amb el Saragossa

GironaUn gol de Carles Mas ha permès al Girona salvar un punt davant el Saragossa (1-1), un punt d'or que permet als locals seguir depenent de si mateixos en la carrera cap a l'ascens, mentre que els aragonesos mantenen les seves aspiracions en les places de promoció. Els locals han jugat molt pressionats pel gol matiner marcat per Rico des de fora de l'àrea i fins i tot han fallat un penal, de Jandro, a vuit minuts del final i amb 0-1 al marcador.

El partit ha començat amb un ritme trepidant, molt disputat. Un golàs molt matiner de Rico des de fora de l'àrea, al minut 2, ha agafat per sorpresa el Girona. Els catalans, lluny de fer-se cap enrere, han intentat fer un pas endavant amb un joc atractiu al qual de moment només li faltava el gol.

El Saragossa, molt sòlid en defensa, esperava buscant a alguna contra. Mata, en una rematada en el minut 30, i Granell, amb una rematada amb rosca des de lluny, gairebé empaten. Borja ha tingut una bona ocasió per als visitants, en una acció que ha salvat el porter local Becerra. Abans del final del primer temps, Jaime, sol davant el porter gironí, ha tornat a topar amb Becerra.

El Girona, necessitat de la victòria, ha sortit en el segon temps amb un ritme elevat i molta pressió. D'aquesta manera han començat a arribar les ocasions, la primera per mitjà de Sandaza en una rematada alta des de lluny. Amb el pas dels minuts, el partit s'ha desordenat i Borja Bastón gairebé ho aprofita per fer el 0-2. Tot seguit, el Girona ha aconseguit el control total del partit, amb ocasions clares.

Al minut 81, Pedro ha fet penal a Mata, en una acció que podria haver suposat la segona groga per al lateral visitant, però Jandro ha xutat al pal. Malgrat aquest contratemps, el Girona no s'ha rendit. Al minut 88, Granell ha tret una falta que Jandro ha pentinat cap enrere i Mas, amb un bon cop de cap, ha empatat.

Girona: Becerra; Cifu, Ramalho, Richy, Lejeune, Juncà (Jandro, min. 75); Pere Pons, Granell, Eloi (Felipe, min. 55); Mata i Sandaza.

Saragossa: Bono; Fernández (Nacho Insa, min. 58), Vallejo, Mario, Rico, Rubén, Dorca, Basha (Javi Álamo, min. 86), Jaime (Ruiz de Galarreta, min. 61), Pedro i Borja Bastón.

Gols: 0-1, min. 2: Rico; 1-1, min. 88: Carles Mas.

Àrbitre: Francisco Manuel Arias López (Cantàbria). Targetes grogues: Pere Pons, Sandaza, Richy, Cifu, Vallejo, Rubén, Fernández, Pedro, Dorca i Basha.